tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kukkahommia

Nyt on ensimmäiset kesäkukat istutettu. Löysin vihdoinkin haaveilemani leveän betoni-lookkisen ruukun. Ostin sen Jyväskylän Plantagenista. Hinta oli 90€. Ei ihan halvimmasta päästä, mutta nyt oli heti pakko ostaa kun vihdoinkin löysin etsimäni. Ruukku on leveydeltään 77cm. Ruukkua oli saatavana kahdessa värissä js koossa. Mun ruukku on niistä isompi koko. Mies lupasi tehdä niitä mulle tarvittaessa lisää. 

Tänään kävin hakemassa Seinäjoen Minimanin puutarhamyymälästä ensimmäisen kuorman kesäkukkia. Pääoven havukasvit olen uusinut jo kolme kertaa. Saa nähdä pystynkö pitämään nämä hengissä, niin ettei tarvisi taas ensi kesänä ostaa uusia. Olen aina laiska siirtämään niitä muualle talvehtimaan ja näin siinä käy, kun jättää ne talveksi siihen paleltumaan. Jos nyt oppisin! Lisäksi ostin vaaleanpunaisia ja valkoisia kukkia uuteen ihanaan ruukkuuni. Siitä tuli niin kiva!

Terassille haluan hankkia todennäköisesti valkoisia ja keltaisia kukkia. Jos etupihan puoli olisi pinkki-valkoinen ja teranssin puoli kelta-valkoinen. Puutarhaakin pitäisi kovasti työstää eteenpäin. Siihen vain menee niin paljon rahaa, että täytyy toteuttaa sitä pala kerrallansa. Sieltä kuvia sitten, kun on jotain näytettävää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti