lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kesäkukat kukkii

Istutin jo jokin aika sitten kesäkukat ruukkuihin ja tässä tulee vihdoinkin kuvia niistä. Etupihan puolelle istutin valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia. Terassin ja puutarhan puolelle keltaisia ja valkoisia kukkia.


Betoniruukut ostin hiljattain Keskisen puutarhapuolelta. Valkoinen ruukku on vanha. Ostin sen aikoinaan Jyväskylän Kodin Ykkösestä. Istutin ruukkuihin keltaisia Daalioita ja valkoisia Lumihiutaleita. Daaliasta tuli yksi suosikkikukkani näyttävän koon ja ulkomuotonsa ansiosta.Terassilla on myös uusi muovimatto, joka on Living and Roomin valikoimasta.


Terassin pöydälle laitoin ruukkuihin keltaista Samettikukkaa. Keltainen kausi alkoi mulla jo viime keväänä ja loppua ei tunnu näkyvän. Keltainen on tällä hetkellä mun suosikkitehosteväri sisustuksessa.

Ja sitten etupihan istutuksia. Pelargoniaa ja Lumihiutaletta löytyy etupihan istutuksista. Kaksivärisen kukan nimeä en muista, mutta ihastuin sen upeaan väritykseen. Kromin väriset pienet ruukut ovat myös uusia. Ostin ne Jyväskylän Plantagenista.
Ihanaa kun on kesä! <3

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! :) Kyllä kukilla saa niin paljon tehoa sisustukseen.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti olet sisustanut molemmat terassit! Kyllä ne kukat kuuluu niin kesään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Todellakin. Heti tuli niin kesäinen tunnelma kun sai kukat laitettua.

   Poista