torstai 16. huhtikuuta 2015

Ikea-diyt

Häämatkalta palattu ja oli niin ihana loma. Olimme kaksi viikkoa ja näimme valtavan paljon kauniita rantoja ja paikkoja. Olimme loman aikana Phuketissa, Phi Phi saarilla, Krabilla ja Bangkokissa. Lisäksi meillä oli takaisin tullessa kahdeksan tunnin vaihto Singaporessa, joten kävimme myös siellä katsomassa hienoimpi nähtävyyksiä. Ehdottomasti suosittelen tuollaista matkaa, että käy monessa paikassa. Se on niin paljon antoisampaa!!!

Mutta sitten itse aiheeseen...olen suuri Pinterest-fani. Siellä saan kulumaan aikaa monta tuntia. Käytän nykyään enemmän Pinterestiä kuin googlen kuvahakua. Varsinkin jos kaipaat jotain ideoita, niin Pinterest on pullollaan kaikkea ihanaa! Tällä kertaa eksyin selaamaan Ikea aiheisia diy-ideoita. Omat suosikkini ovat kissanpeti, seinävalaisin, porrasjakkara ja ilmoitustaulu. Kaikki nämä ideat ovat sellaisia jotka voisin itsekin toteuttaa. Kun kuvia selaili, niin tuli kauhea hinku päästä pitkästä aikaa Ikeaan. Joten varoitan! :D

Kuvat: Pinterest

6 kommenttia:

 1. Mulla on myös pinterestissä oma Ikea Hacks taulu. Nuo tauluhyllyt kynsilakoille on kyllä hauskat. Tosin omistan ehkä neljä kynsilakkasävyä, joten niillä olisi aika yksinäistä tuolla hyllyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niitä pitäisi olla tosi paljon että olisi kivan näköinen. :D

   Poista
 2. Hei apua tuo lamppu on ihana! Haluan. :D

  VastaaPoista
 3. Eikääää, ihana tuo kynsilakka seinä! ♥

  VastaaPoista