torstai 19. maaliskuuta 2015

Narsissit ikkunan väliin

Tällä ja viime viikolla on ollut huikeat kevät säät. Aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta. Niin ihanaa! <3 Yksi selvä kevään merkki on mm. kun narsissit saapuvat kauppoihin. Ja joka kevät niitä tulee ostettua. Sain joskus vinkin, että narsissit säilyvät hyvin ikkunan välissä. Narsissit kun pitävät viileistä paikoista, joten päätin kokeilla. Onneksi meidän ikkunoiden väleihin jää reilu tila. 

Ihanan keväinen tunnelma tuli heti meidän keittiöön. Silloin kun sain vinkin, kuulin myös että tulee todella kaunis, kun laittaa narsissin viinilasiin ja sen ikkunan väliin. Itse laitoin ruukkunarsissit betoniruukkuihin. Kuvassa olevat harmaat lyhdyt on Living and Roomin syksyn valikoimaa.


Muistakaa käydä osallistumassa Living and Roomin koristetyynyn arvontaan. Arvonta päättyy sunnuntaina. Tänään pidän itse kotona Living and Room sisustuskutsut. Pääsen esittelemään myös kavereille meidän ihanaa kevät/kesä 2015 mallistoa. Joten tänne tulee varmasti myös kuvia kutsuilta.

4 kommenttia:

 1. Mahtava idea! Ihanalta näyttää. <3

  VastaaPoista
 2. Nyt löytyi aarre, nimittäin blogisi ♥ Lukijaksi jään heti! Tosi kauniita postauksia ja kotinne on UPEA! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mukava kuulla. :) Lämpimästi tervetuloa ja tulen ilman muuta vierailulle. ;)

   Poista