maanantai 9. helmikuuta 2015

Kesäkeittiön suunnittelua

Minulla on ollut jo meidän talon rakentamisesta asti haaveena erillinen kesäkeittiö. Haluan pyhittää terassimme ainoastaan oleskelua varten. Grillausta sekä ruokailua varten haluan oman paikan. Kesäkeittiötä pystyy sitten myös käyttämään pitemmälle syksyä, kun on seinät ympärillä. Lisäksi haaveilen, että kesäkeittiössä olisi kamiina tyylinen takka, joka lämmittäisi mukavasti viileinä iltoina.


Ulkopuolelta kesäkeittiö tulee näyttämään suurinpiirtein tältä. Katto olisi pulpettimallinen ja etuseinä olisi lähes koko leveydeltä korkeita ikkunoita, jotka saisi halutessaan auki. Kesäkeittiön edessä olisi jonkin verran lisää terassia. Kesäkeittiön sisätila olisi noin 15-20m2.Kesäkeittiön sisustus olisi hieman mökkimäinen, mutta moderni. Sisälle tulisi keittiökalusteet, joiden sekaan olisi "upotettu" grilli. Keittiökalusteet olisivat ehkä mustat. Haluan, että keittiökalusteet ovat persoonalliset ja itse tehdyt. Haaveilen keittiön tasoksi betonia. Haluan käyttää sisustuksessa kierrätyselementtejä, esim. lavoja, vanhoja esineitä ja kalusteita. Myös ison liitutaulun haluan kesäkeittiöön. Jokin verran teollista henkeä haluan tuoda kalusteilla ja valaisimilla.

Meillä on ollut suunnitteilla aloittaa kesäkeittiön rakentaminen tänä keväänä. Teemme kesäkeittiön pitkästä tavarasta ja suunnittelemme sen täysin itse. Täytyy jatkaa pohjan suunnittelua, jotta voimme aloittaa rakentamisen hyvissä ajoin, kun lumet alkavat sulamaan. :) En malta odottaa, että se on valmis! <3

Lisää päivityksiä aiheesta myöhemmin. Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa kunnolla blogeja lukemassa. Kesäkeittiö on täälläkin haaveena, joten mielenkiinnolla tulen seuraamaan teidän projektia. Kunpa joskus saisi oman pystyyn.

    VastaaPoista