maanantai 5. tammikuuta 2015

Pieniä somistuksia uuteen oleskelutilaan

Somistin vähän lisää meidän uutta oleskelutilaa. Viimeksi tein postauksen uudesta hääkuva-canvasistamme, joka sai paljon kehuja. Tilaan on tullut uutena myös Living And Roomin Effect-tarjotinpöytä. Se sopii täydellisesti punaisten tuolien väliin. Tarjotin pöydällä oleva lyhty on Zbh:n vanhaa mallistoa. 

Kävin eilen pitkästä aikaa kirpputorilla. Löysin sieltä nämä ihanat sinkkilaatikot. Muuta en sillä reissulla löytänytkään. Sinkkilaatikot löysivät heti paikkansa malm-lipastojen päältä. Harmaita neuloskoreja en olekaan vielä ikinä esitellyt blogissani. Ostin ne syksyllä Minimanista. Minimanilla on hyvä sisustuspuoli. Sieltä tekee usein hyviä löytöjä. Korit olivat aiemmin tv-huoneessa, mutta nyt siirsin ne oleskelutilaan. 

Minulla on vielä kysymysmerkillä, että laitanko tilaan verhot. Mitä mieltä te olette? :)
Rupean nyt tekemään enemmän postauksia, kun ostin uuden iPhonen. Latasin blogger-sovelluksen, jonka avulla on tosi helppo ja nopea tehdä postauksia. Toki aina silloin tällöin otan kunnon kuvia järkkärillä. Minua tihkaisee aina eniten kuvien siirto ja mm sen takia postaukset helposti jäävät. Täytyy kokeilla josko tämän avulla se olisi hieman vaivattomampaa. Käyttääkö teistä joku puhelinta postauksien tekemiseen? 

2 kommenttia:

  1. Hei, olen uusi jäsenesi ja tulin tuolta Jeminan blogista. Ihana blogi sinulla ja kiva kun löysin tämän minulle uutuuden. En ole harrastanut blogin tekemistä puhelimella, sillä pitäisi kai hankkia juuri se iphone. Molemmilla tyttärilläni on, joten pitäisi kinuta lainaksi ja harjoitella ensin. Varsinkin matkoilla iphone on järkevä valinta bloggaukseen. Tervetuloa vastavisiitille Kristallikimaraa, jossa myös sisustellaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaa. http://kristallikimara.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa seuraamaan blogiani. Täytyy käydä vastavierailulla myös sinun blogissasi. :)

      Poista