torstai 18. joulukuuta 2014

Olohuoneen joulutunnelmia

Olohuoneen joulu on lähes valmis. Enää huomenna joulukuusen asennus paikoilleen ja se olisi sitten siinä. :) Meidän olohuoneen joulun värimaailma on musta-valko-hopea ja pieniä yksityiskohtia punaista joukossa. Innostuin ottamaan tällä kertaa enemmän sommitelma- ja fiiliskuvia yleiskuvien sijaan. Kuvat puhukoon nyt puolestani...


Päivityksiä, kun en ole hirveästi ehtinyt tekemään niin uudet olohuoneen verhotkin ovat jääneet esittelemättä. Teetin ompelijalla monsuuninauhaiset musta-valkoiset verhot. Ennen minulla oli kaikenkaikkiaan olohuoneessa kaksi verhoa ja nyt neljä. Lookki on nyt huomattavasti runsaampi. Näiden verhojen kanssa on helppo yhdistää muitakin verhoja jatkossa.

 


Tämän joulun uusia koristeita ovat mm. Ikean hopeinen kuusi ja Living and Roomin Pöllö.


 
 


Tämän sympaattisen jouluvalon ostin viime vuonna alesta. :)

 
Mustan metallikorin tilasin Ellokselta ja sain sen pari päivää sitten...se on upea! Joulun somisteina korissa on nyt pallovalot ja isoja joulupalloja. Jättikokoisen hopeisen joulupallon ostin myös viime vuonna alesta. 


Koska Living and Room esittelyitä ei ole enää näin lähellä joulua, niin laitoin jouluksi ihanat sulkatyynyt (musta ja valkoinen) esille jouluiseen olohuoneeseemme. Tällaiselta näyttää tänä jouluna meidän olohuone. Myöhemmin lisää joulukuvia muista tiloista.

2 kommenttia:

  1. Kaunis joulukoti! <3 Ihanasti pääsi teidän kodin joulufiilikseen mukaan näiden kuvien avulla. :) Verhotkin on tyylikkäät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina. Itsekin tykkään uusista verhoista tosi paljon. Kiva kun kävit kommentoimassa. :)

      Poista