sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Huoneet vaihtoon part 1: Työhuoneesta oleskelutila

Kuten jo aiemmin kerroin, että minulla on aikeissa vaihtaa vähän huoneiden järjestyksiä. Tässä tulee ensimmäinen huonemuutos. Vanha työhuone muuttui rennoksi oleskelutilaksi. Minua oli alkanut häiritsemään, kun työhuone näkyy niin selkeästi olohuoneeseen. Lisäksi minusta tuntui, että työhuone on liian tukkoinen.

Työhuone siirtyi vanhan tv-huoneen paikalle, mutta siitä kuvia hieman myöhemmin...mutta voin kertoa että tuli paljon parempi. :) Punaiset nojatuolit ja oranssi kattovalaisin jäivät oleskelutilaan. Muut kalusteet siirtyivät työhuoneeseen. Nyt tila on avarampi ja kalusteiden määrä suhteessa tilan kokoon, on huomattavasti parempi. Uusi retro-sohvapöytäkin löysi paikkansa uudesta oleskelutilasta. Nyt suurinosa minun retroaarteistani on  samassa tilassa ja sopivat täydellisesti keskenään.

Tilaan on tulossa vielä mahdollisesti verhot ja teetän tyhjälle seinälle ison mustavalkoisen taulun yhdestä hääkuvastamme. Hääkuvien teettäminen on kokonaan jäänyt häiden jälkeen, mutta nyt aion ottaa asian hoitaakseni. Miltäs uusi oleskelutilamme näyttää?






Tree-kynttilänjalan tilasin Living and Roomin alesta itselleni.


Tässä kuva vanhasta työhuoneesta. Mukavaa neljättä adventtia kaikille! <3

4 kommenttia:

  1. Hyvä idea tämä vaihdos. Sopii hienosti näin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans enemmän. Odota kun näet työhuoneen 😉 pitäis saada aikaiseksi kuvata se.

      Poista