torstai 13. marraskuuta 2014

Living and Room kutsuilla

Olin viikonloppuna pitämässä Living and Room kutsut siskoni luona. Tässä siis kuvia ja tunnelmia sieltä. Uusia mallejakin olen tilannut ja nyt en malta odottaa, että ne tulee. :)

Joko teitä jouluttaa? Selasin eilen ja tänään Kotiblogien joulunumeroa ja tuli niin kova himo kaivaa joulukoristeet esiin....ehkä viikonloppuna laitan jo jotain pientä esille. :) Ärsyttää niin paljon tämä pimeys ja onhan nyt jo marraskuun puoliväli, niin eikö nyt jo aivan hyvin voi laittaa jouluvaloja?

Ihanaa, kun huomenna on taas perjantai! Mä niin sisustan viikonloppuna!!! <3


Tässä ihania Living and Room tuotteitamme. Tässä kuvassa yksi omista suosikeistani on ehdottomasti Celebration kuusen muotoinen tuikkukynttilänjalka. Tälläkin hetkellä minulla on siinä tuikut palamassa. Se on todella näyttävän kokoinen, 65cm korkea, joten käy hyvin myös lattialle. Hinta vain 43,90€.


Tässä on ihania Apilanlehden valmistamia astiastoja, joita on meidän tuotevalikoimassamme. Niillä jos jollakin saa näyttävän kattauksen. 

 

Effect apupöytä ja Noble kynttilänjalka ovat todella näyttävä kokonaisuus yhdessä. Kuuluvat myös omiin suosikkeihini.Itse pidän Living and Roomin tuotteista todella paljon niiden monipuolisuuden takia. Valikoimasta löytyy kaikille jotain. Tuotteissa on mm. teollista, modernia, romanttista ja itämaista tyyliä. Lisäksi tuotteet ovat helposti muunneltavissa, joten ovat myös monikäyttöisiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti