lauantai 25. lokakuuta 2014

Linving and Room jälleenmyyjäksi

Heippa pitkästä aikaa! :) Aivan hävettää miten tämä blogin päivitys on aivan jäänyt. Mutta mulla puhaltaa kuulkaas uudet tuulet...aloitan nimittäin Living and Roomin jälleenmyyjänä. Ensimmäiset kutsut minulla on kotonani 2.11. Jälleenmyyntityöt tuli kuvioihin aivan extempore. :D

Minulla on ollut jo pitkään halu pitää kotonani sisustuskutsut. Minulla on ollut kerran aiemmin Zelected by Houzen kutsut, kun ystäväni vielä piti niitä. Mutta koska hän ei enää pidä kutsuja, jouduin metsästää uuden vaihtoehdon. Perfect Home ei ole minun tyylinen ja muita kutsuvaihtoehtoja en tiennyt, joten lähdin googlesta metsästämään vaihtoehtoja. Sieltä vastaan tuli sitten Living and Room. Ihastuin tuotteisiin samantien tuotteiden monipuolisuuden takia ja mielestäni tuotteet myös erottuivat hyvin muiden kutsujen järjestäjien tuotteista. 

Sovin Seinäjokisen Living and Roomin jälleenmyyjän, Maarit Passisen, kanssa kutsut kotiini. Sitten yhtäkkiä rupesin itsekin harkitsemaan jälleenmyyntityön aloittamista. Rupesin samantien tutkimaan asiaa tarkemmin ja otin yhteyttä Living and Roomiin. Koska en ole aiemmin nähnyt tuotteita livenä, kävin seuraamassa nyt torstaina Maaritin pitämiä kutsuja ja pääsin tutustumaan tuotteisiin. Tuotteet olivat yhtä upeita livenä kuin kuvastossa...jopa vielä parempia. Tein samantien päätöksen, että aloitan Living and Roomin jälleenmyyjänä. 

Aloitusmallisto on jo tilattu ja paperit laitettu vetämään. Kolmet kutsut on jo tiedossa omien aloituskutsujeni lisäksi, joten tästä se lähtee. :) Jos jotain teistä kiinnostaa kutsujen emännöinti, ottakaa minuun yhteyttä sini.soivuori@gmail.com. Myös tuotteiden tilaaminen onnistuu minun kauttani. Kuvastoa klikkaamalla pääsette selaamaan ihanaa syys/talvi 2014 kuvastoamme. Alla myös muutamia tuotekuvia syys/talvi mallistostamme. Enjoy!

Tässä muutamia omia suosikeitani. :)


Ihania joulutuotteitamme.Kuvat: livingandroom.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti