torstai 14. elokuuta 2014

Häidemme sisustus ja somisteet

Heipparallaa!! Täällä ollaan taas. :) Häistä selvitty ja toivuttu. Hieman vielä on pää häähuumassa. Se oli aivan ihana ja täydellinen päivä. Vietimme häitämme 26.7.2014. Meidät vihittiin Ilmajoen kirkossa ja jatkobileet juhlittiin Jurvassa Pitkällä Tuvalla. Aivan huippumahtava paikka!! Suosittelen lämpimästi ja todella hyvät ruoat. 

Itselläni oli kovat vaatimukset juhlapaikan suhteen ja olikin todella ongelmallista löytää meille sopiva paikka. Minulla oli vaatimuksena: tilat 150hlö, mahdollisuus juhlia koko yö, omat juomat, yksi yhtenäinen juhlasali, rauhallinen paikka ja tilavuus. Bonuksena saimme: tanssiladon, ison katetun terassin, majoitus mahdollisuuden ja kauniisti sisustetun juhlapaikan. Juhlapaikka oli siis vanha kivinavetta, joka on muutama vuosi sitten remontoitu juhlakäyttöön. Minulla on ollut haaveena, että minun häitä juhlittaisiin kivinavetassa ja unelmani toteutui...olen siitä niin iloinen!

Minua ahdistaa monien juhlapaikkojen huonokuntoisuus ja yli kalliit hinnat....varsinkin kuntoon nähden. Aina kaikki kivat juhlapaikat olivat liian pieniä. Loppujen lopuksi todella vähän löytyi lähialueelta juhlapaikkoja, jonne mahtuisi 150 hlö. Suurin osa juhlapaikoista oli seuraloita, jonne mahtuisi 150 hlö, mutta ne oli aina tosi huono kuntoisia ja suoraan sanottuna rumia!!!

Tässä on nyt sisustus ja somistus kuvia Pitkältä Tuvalta, jotka otin häitä edeltävänä päivänä. Nyt lopetan höpötyksen. Nauttikaa kuvista! :) 
 
6 kommenttia:

 1. Niin kauniit koristelut! <3 Olet nähnyt todella paljon vaivaa. Kaikki on viimesen päälle. :) Paljon onnea vielä teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Nautiin joka hetkestä. Voisin tehdä tuotakin työkseni. :)

   Poista
 2. Sini, tuossa blogin kuvauksessa puuttuu yhdestä sanasta i-kirjain. ;)
  -Taina-

  VastaaPoista