tiistai 24. kesäkuuta 2014

Häiden pyörteissä

Hei kaikki pitkästä aikaa! :) Kesä kuuta mennään kovaa vauhtia ja juhannuskin oli jo. :D Mun elämä pyörii tällä hetkellä vain häiden ympärillä ja siksi blogille ei ole ollut yksinkertaisesti aikaa. 

Mutta haluan nyt teidän kanssa jakaa palan tulevasta. Iiks, enää kuukausi! 26.7 on h-hetki. Meidän häissä väriteemana on valkoinen, harmaa/hopea ja vaaleanpunainen. Kuoseina on pääasiassa chevron, mutta ei ole isossa roolissa, vain pieniä tehosteita. Lisäksi timantteja ja glitteriä käytän runsaasti! :D Tässä muutama kuva minkälaisia koristeita meidän häihin on tulossa.

 

Lasisia säilykepurkkeja olen kerännyt pitkin vuotta ja tässä on tulos. Käytän niitä  tuikku- ja kynttiläpurkkeina. Kynttilöitä on valkoisia ja vaaleanpunaisia. Osaan purkeista tulee pohjalle myös pientä valkoista koristekiveä. Purkkeja tulee runsaasti sisälle pöytiin ja ulkoterassin pöytiin.


Huomaatteko...Tam Tamit on monikäyttöisiä! :D Tämä ihana asetelma tulee noutopöytään. Löysin aivan täydellisiä ja todella kauniita silkkikukka-kimppuja, joista teen asetelman noutopöytään ja jokaiseen kuuden hengen pöytään.  Kristalliketjun olen tilannut Ebayn ihmeellisestä maailmasta. Ebay on ollut koko vuoden mun paras kaveri!! <3 Sieltä löytyy todella edullisesti koristeita. Suosittelen lämpimästi. Kiinasta lähetetään paljon tuotteita ilman postikuluja.


Nämä asetelmat tulee sitten pöytiin. Maljakot on Ikeasta. Timanttikoriste on irrallinen, jonka lisäsin kimppuun.

Tältä tulee näyttämään meidän häissä. En malta odottaa! <3 Mukavaa päivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oi wau miten ihanat koristeet! Hienosti oivallettu tuo TamTam vaasina. <3 Teille tulee upeat häät. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) hih, niin mäkin luulen, jos saa vähän kehua itseään. :D ostin ensin 50cm korkean sylinterin mallisen lasimaljakon, mutta se ei näyttänyt yhtään hyvälle. Sitten mietin että olisko mitään muodokkaampaa ja sitten keksin tamin. Siihen toki uppoaa enemmän kukkia, mutta niitähän saa lisää kaupasta! ;) on nyt ainakin näyttävän näköinen, niinkuin siitä toivoinkin.

   Poista
 2. Upeita koristeita ja toi TamTam vaasina on ihan mahtava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu, tykkään itsekin todella paljon. On niin ihanaa järjestää häitä! Nautin joka hetkestä.

   Poista
 3. Ihanat koristeet ja kauniita kimppuja! Viis vuotta sitten itselläni oli samat pyörittelyt käsillä. On se vaan ihanaa aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Sen ymmärtää vasta sitten kun se koskettaa itseä. Voisin suunnitella häitä lopun elämääni. :D

   Poista
 4. Mistä olet hommannut nuo íhanat silkkiruusut? :)
  Laitatko mulle msg tanmabe@hotmail.com
  Kiitos!!! <3

  VastaaPoista