sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tuolin verhoilu valmis ja tv-huoneen uusi tehosteseinä

Voi voi taas on vierähtänyt pitkä aika viime kertaisesta päivityksestä. Luulin, että uudet työajat helpottaisivat asiaa, mutta nyt on ollut niin paljon kaikkea ohjelmaa ettei ole yksinkertaisesti jäänyt aikaa blogille. Mutta täällä ollaan taas. :) 

Kaikenlaista on taas tässä välissä meidän kodissa tapahtunut, mutta aloitan tv-huoneen uudesta tehosteseinästä sekä vanhan tuolin verhoilun valmistumisesta. Kuten osa tietää, ostin reilu vuosi sitten 50-luku henkisen nahkaverhoillun tuolin kirpputorilta 10 eurolla. Tuoli on ollut siitä asti odottamassa uudistumistaan varastossa ja nyt sain vihdoinkin aloitettua verhoiluprojektin...sekä sain sen myös eilen valmiiksi. Sain apuja tulevalta mieheltäni ja mielestäni onnistuimme tuolin verhoilussa suhteellisen hyvin ilman minkäänlaista aiempaa verhoilukokemusta. Tuoli löysi heti paikkansa tv-huoneesta uuden tehosteseinän vierestä.

 
Tuoli jälkeen

Tuoli ennen

Sitten tv-huoneen tehosteseinästä. Olen jo jonkin aikaa metsästänyt betoni-henkistä tapettia violetin seinän tilalle. Etsin meidän häihin hopeista tapettia kaitaliinoiksi ja löysin RTV:ltä poistumassa olevan mallin, jonka sain todella edullisesti, 10€/rulla. Se sattui olemaan hieman betonipintaa muistuttava, joten päätin ostaa sitä myös meidän tv-huoneen tehosteseinäksi. Se ei ole nyt ihan niin paljon betonin näköinen kuin alunperin ajattelin, mutta se oli ainakin edullinen eikä harmita jos vuoden päästä haluan jo vaihtaa seinälle jotain muuta. :D

Vielä tila kaipaa violettien seinävalaisimien kaveriksi, jotain pieniä samanvärisiä yksityiskohtia. Myös musta tauluhylly odottaa seinään kiinnittämistä. Lisäksi vielä tv-taso pitäisi löytää. Haluaisin ostaa jonkun vanhan esim. kirpputorilta, joten se menee hankintalistalle. ;)

Seinä jälkeen                                          Seinä ennen

 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Mulla tulossa huippu viikko, nimittäin lähden siskojen kanssa torstaina Lontooseen! <3 Se on ollut meillä haaveissa jo pitkään ja viimein se toteutuu. Onko teillä hyviä kokemuksia Lontoosta?

8 kommenttia:

 1. Wau! Tuolista tuli tosi hieno. <3 Seinä on upea myös. :) Kivaa Lontoon matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen kyllä tyytyväinen molempiin. Kiitos Jemina! :)

   Poista
 2. Kivan näköinen huone! Minkä merkkinen tuo tapetti on? Suunnitelmissa olisi lastenhuoneiden seinäpintojen uusiminen. Betonimaista seinää olen suunnitellut, mutta miettinyt tapetin ja maalauksen väliltä.
  Mukavaa reissua! Nauti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tapetti on rtv:ltä raschin kokoelmasta. Mutta se on poistuva malli ja se oli nyt rtv:llä puoleen hintaan. :) nyt juuri lentokentällä tulossa takaisin Lontoosta. Ihana matka takana ja tänne täytyy tulla uudestaan! <3

   Poista
  2. Täytyy käydä katsastamassa olisiko raschilla jotain vastaavaa.
   Oon käynyt Lontoossa reilut 10vuotta sitten. Joskus siellä olisi kyllä kiva käydä uudestaan.

   Poista
  3. Ihastuin Lontooseen aivan täysin, pakko päästä uudestaan :)

   Poista
 3. Vau, onpa hieno tuoli! Verhoilitko suoraan tuon keinonahan päälle vai irroititko ensin vanhat päälliset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irrotin vanhat päälliset ja tein niiden mukaan uudet. :)

   Poista