tiistai 18. maaliskuuta 2014

Ikea PS 2014 collection


Ikea on julkaissut PS 2014 malliston ja siellä on taas todella hauskoja tuotteita. Suomessa tuotteet tulevat myyntiin 1.4.2014. Jännittävää nähdä niitä sitten livenä. Omat suosikit esittelen tässä samalla. :)


Tuoli kulmaukseen.


Kattovalaisin, jonka saa ilmeisesti avattu ja suljettua takaisin pallon muotoon.


Sympaattinen lattiavalaisin, josta muodostuu hauskat varjot.

Tämä pieni laatikosta on yksi suosikeistani. Värillinen on tosi hauska, mutta kuitenkin valkoinen miellyttää minun silmää enemmän ja se on helpommin yhdisteltävissä.


Lokerollinen säilytysratkaisu. 


Suloinen mini-viherhuone, jota saa valkoisena ja punaisena.Tämä led-valolla toimiva jakkara/apupöytä on myös yksi suosikeistani. Tämän voisin jopa ostaa itselleni valkoisena. :) Voisi olla pihallakin hauska, mutta en tiedä soveltuuko se ulos.


Myös oksa-mallinen pystynaulakko on suosikeitani. Sitä saa myös ainakin puun värisenä.


Myös tässä oksa-peilissä on jotain todella hauskaa. Puisen varren voisi helposti maalata, jos väri ei sovi sisustukseen.
Tämän vaatekaapin värikkäitä moduuleita pystyy liikuttamaan ja niillä saa tehtyä erilaisia kuvioita ja väriyhdistelmiä. 


Naulakko ja hyllyt samassa kalusteessa. Tikkaiden lisäksi tämä kaluste muistuttaa myös haravaa. :D


Penkki, joka näyttää venytetyltä potkukelkalta.


Matto ja apupöytä valaisimella ovat myös uusia tuotteita.


Viherkasveille on suunniteltu hauskoja säilytysratkaisuja.Lasten leikkeihin soveltuva puomi. Itse en usko tämän toimivuuteen.


Purkkeja ja maljakoita.


Hauskoja säilytysmoduuleita, joista saa luotua omiin tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden. Tästä tuotesarjasta tykkään myös paljon...mutta en ehkä itselle kuitenkaan ostaisi.Erilaisia kelloja.


Miltäs Ikea PS 2014 collection vaikutti? Mikä on sinun suosikki tuotteesi? Mielestäni collection on todella hauska ja mielenkiintoinen. Tuotteet ovat uudenlaisia ja moneen sisustustyyliin sopivia.

6 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja! Itse tykkään myös naulakosta ja noista maljakoista :)

  VastaaPoista
 2. Oih, aika hauskoja. Jotenkin symppis tuo kulmatuoli... ja tuommoisen valaisinjakkara/pöydän voisin itsekin kotiuttaa! Tykästyin jotenkin myös siihen "venytettyyn kelkkatuoliin", vois olla hauska eteisessä jonkun kivan tason kanssa. Ja "kummitusvalaisin" sai aikaan pienen nauruntyrskähdyksen: "Uuuuu uuuuu" :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, totta! :D On todella hauskoja tuotteita...kyllä Ikea osaa!!! ;)

   Poista
 3. Huippu tuo valkoinen laatikosto, mun suosikki! <3

  VastaaPoista