torstai 2. tammikuuta 2014

Wc:n uusi kattovalaisin

Näin vain mennään jo tammikuun puolella ja uusi vuosi käynnistyi. Aloitan vuoden 2014 esittelemällä teille meidän wc:n uuden kattovalaisimen, josta olikin edellisessä postauksessa puhetta. Nyt on wc:nkin katossa bling blingiä. Tykäistyin tähän kristallivalaisimeen yksinkertaisen muotonsa ansiosta.
 
Olen haaveillut, että olisi ihanaa jos wc:ssä olisi näyttävämpi valaisin. Ihastuin tähän valaisimeen tosiaan Kodin Ykkösen reissulla, kun olimme ostamassa siskolleni valaisimia. Myös tämän kattovalaisimen sain siskoltani lahjaksi/palkaksi. :D Normaalihinta valaisimella oli muistaakseni 99,95€ ja nyt se oli 59,95€. Hyvän tarjouksen ansiosta valaisin lähti joukkooni.
 
Meidän wc:tä on jotenkin todella vaikea kuvata, joten kuvat eivät ole mitään parhaimpia. Valitettavasti en pysty parempiin kuviin kuvaustaidoillani.
 
 
Meinasin kirjoittaa, että mukavaa alkanutta viikkoa....mutta nythän onkin jo torstai. :D Pyhät on sekoittanut pään totaalisesti. Sanotaankin, että mukavaa loppuviikkoa. ;)

12 kommenttia:

 1. Uusi valaisin on kaunis. Seinälaatat korostuu kauniisti valon osuessa niihin. Pienten tilojen ja muutenkin talvella pelkän keinovalon varassa kuvaaminen on erittäin hankalaa. Koitin tänään kuvailla meidän eteistä, mutta taidan odottaa viikonloppuun, kokeilen sitten uudelleen valoisan aikaan paremmalla onnella :) Olipa vaikea palata tänään töihin pitkän joululoman jälkeen, ja aivan maanantai-fiilikseltä tuntunut koko päivän. Hyvää alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku muukin on sekaisin päivistä. :D Valaistus on kyllä kuvauksessa kaikista tärkein elementti. Sitä pitäisi treenata enemmän!!!

   Poista
 2. Hieno on ja sopii kyllä mahtavasti tuohon tilaan.

  VastaaPoista
 3. Niin hieno! Ihanasti kimaltaa seinät! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Uusi valaisin korostaa paremmin seinän pintaa. Tykkään kovasti :)

   Poista
 4. Upea valaisin! Sopii vessaan mainiosti, kyllä sekin kaipaa luksusta. <3 Ihana tuo pieni talolyhty tuolla taustalla. ^_^ Mistä olet löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhty on Luhdan. Ostin sen habitaresta. Sitä myy mm. Prisma ja kodin terra. ;)

   Poista
 5. Blogissani on sinulle Sini haaste http://valkoisentalonarkea.blogspot.fi/2014/01/kotikierros.html

  VastaaPoista
 6. Kaunis valaisin ja wc. Ihanasti tuo valo korostaa noita seinälaattoja. <3

  VastaaPoista