sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Uudistunut työhuone

Vihdoinkin sain työhuoneen järjestykseen ja uudistettua. Se on ollut jo monta kuukautta kaaoksessa...vähän nolottaa!!! Mutta nyt siitä tuli tosi hyvä ja raikas. Vähän aikaa sitten kysyin teidän mielipiteitä puuvillamaton valintaan ja olitte hyvin samoilla linjoilla minun suosikkini kanssa. Päädyin siis oranssi/valkoiseen Hilla-mattoon. En olisi kyllä ikinä uskonut, että ostaisin joskus oranssi/valkoisen maton, mutta niin vain kävi ja tykkään siitä tosi paljon. Nyt oranssi retrovalaisin sai kaverin ja myös Kartellin Tic Tac kellon oranssit viisarit tulevat paremmin esiin. Enempää oranssia en kyllä halua, sitä on nyt juuri sopivasti. 


Työhuone on ollut senkin takia kaaoksessa, koska säilytystila loppui kesken. Nyt on alkanut enemmän kerääntyä tuota sisustusmateriaalia ja kaikenlaisia esitteitä, jostain kumman syystä. ;) Kävin muutama viikko sitten siskoni kanssa Tampereen Ikeassa. Lähdin nimenomaan hakemaan lisää Expedit hyllyjä. Meillä oli jo yksi hylly, mutta se jäi pieneksi. Oli tarkoitus ostaa aluksi vain yksi lisää, mutta juuri sinä päivänä sattui olla Expedit hyllyt tarjouksessa ja ostin suosista kaksi. Nyt saa taas kerätä uutta sisustusmateriaalia. Arkistointi mulla on vielä kesken sen verran, että pitäisi merkitä laatikoihin, mitä missäkin on. 

 


New York tapettiin en ole vieläkään kyllästynyt. Ihastuin siihen Kuopion Asuntomessuilla ja edelleen se on kovasti mieleinen. Mustat sivuraidat olen itse maalannut, joten ne ei kuulu tapettiin.


Kartta-taulu on siirtynyt olohuoneesta työhuoneen seinälle.Punaiset nojatuolit ostin Seinäjoen kierrätyskeskuksesta 30 eurolla muutama vuosi sitten. Ne oli mahtava löytö! Myös oranssi kattovalaisin on kierrätyskeskuksesta, mutta Alavudelta. Hauskan punaisen vintage-matkaradion olen ostanut myös kirpparilta ja hyvin toimii.Näin on taas viikonloppu kulunut. Olin muutes tänään sovittamassa hääpukuani ompelijalla...aij että siitä tulee hieno!!! <3 Näette siitä sitten heinäkuussa kuvia. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää, raikasta ja pirteää. Meillä on mustana juuri samanlainen radio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meiju. :) ihanko totta!!! Olipas hauska sattuma :D

   Poista
 2. Pirteä huone, upealta näyttää <3 Mieletön tehosteseinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tehosteseinä on kyllä kiva :)

   Poista
 3. Aivan kertakaikkisen upea huone! Enpäs tajunnutkaan, että matto on oranssi-valkoinen, se näytti punaiselta. :) Mutta hyvältä näyttää! Ihana tuo vintageradio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on aika tummaoranssi. Livenä ehkä selkeämmän värinen. :) Radio oli kyllä hauska löytö ja ei maksanut kuin muutaman euron. Pitäisi kyllä päästä taas kirpparikierrokselle, ku en oo hetkeen ollut. Viimeistään vk9, ku oon lomalla. :)

   Poista