perjantai 17. tammikuuta 2014

Mattojen sovittelua

Uudet haasteet kutsuvat minua maaliskuun alussa, kun minulla alkavat sisustusassistentin työt InHouse Designilla Ilmajoella. :) Laitan toiminimen nyt tämän vuoksi ainakin toistaiseksi pöytälaatikkoon, koska tällainen tilaisuus aukesi. Katsotaan sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Tämä tarkoittaa sitten sitä, että vanha työni päättyy...mikä on haikeaa. Mutta olen silti todella onnellinen uudesta työstäni. Vihdoinkin pääsen tekemään oman alan töitä kunnolla!! Nyt minun täytyy ostaa matot, joita minulla on ollut harkinnassa. Otin kotiin mukaan sovitettavaksi muutaman maton, ja halusin kuvata ne myös teidän nähtäväksi. Nämä ihanat puuvillamatot ovat VM-Carpetin valikoimasta.

Tässä Minimo-matossa menee myös turkoosi raita valkoisen ja harmaan välissä. Se ei vain näy niin hyvin kuvissa. Tämä oli matoista toisiksi paras vaihtoehto. Mutta en ehkä kuitenkaan tilaa tätä, vaikka tykkäsin tästäkin matosta.


Tämä sininen Maximo on tosi ihana ja hauska, mutta jotenkin omalla lattialla se ei kuitenkaan ollut ihan täydellinen. Voi olla, että väärät sävyt häiritsivät sovitusta. Toki tämän huoneen violettiseinä on menossa muutenkin vaihtoon.


Näistä kolmesta puuvillamatosta musta-valkoraitainen Hilla-matto tuntui kaikista eniten omalta ja sen olinkin jo päättänyt muutenkin ostaa. Joten luulen, että tilaan vain sen. Haluan sen kantattuna, koska en oikein tykkää hapsuista. Olen jo pitkään haaveillut musta-valkoraitaisesta matosta. Lisäksi tämä matto sopii hyvin sekä vierashuoneeseen että kodinhoitohuoneeseen. :)

Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Onnea uusista työkuvioista! :) Matoista liputan minäkin tuon musta-valkoraidallisen puolesta, näyttää ihanalta ja raikkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, se on niin kuin tehty meille :)

   Poista
 2. Paljon onnea niihin uusiin tuuliin! :) Raidallinen matto ois munkin lemppari, mutta tosi hienoja kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä :) mustavalkoraitainen on varma valinta. Tykkään paljon kahdesta muustakin matosta, mutta jotenkin ne ei tuntunut omalta meidän lattiassa.

   Poista
 3. Kuvissakin tuo musta-valko-raidallinen on parhaimman näköinen. :) Onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen työhön! Hienoja kaikki matot! :)

  VastaaPoista