tiistai 28. tammikuuta 2014

Kymmenen erilaista keittiötä

Kymmenen erilaista tilaa jatkuu seuraavaksi keittiöstä. Ei muuta kuin ideoita poimimaan. ;)

1.
Tässä keittiössä on värit ja malli, joita keittiöissä näkee tällä hetkellä usein, valkoiset vetimettömät ovet ja musta taso. Mutta sehän on toki kaunis, moderni ja raikas väriyhdistelmä. Tätä keittiötä koristavat myös ihanat metalliset Tolix-tuolit.

2.
Tässä keittiöstä on kauniisti rajat selkeät värialueet, on mustaa ja valkoista. Tämä tyyli kasvattaa kokoajan suosiotaan, että on korkea kaappirivi ja suuri saareke. Kannatan kyllä saareketta, se on parasta mitä keittiöihin on ikinä keksitty!!

3.
Tässä keittiössä ihastuin kiiltoon, metalliin ja vaaleuteen. Valkoisten kaappien lisäksi harmaa saareke näyttää todella hyvälle. 

4.
Myös tämän keittiön harmaa viilupinta miellytti silmääni ja pääsi näin kympin sakkiin. Musta taso ja vetimet ovat piste i:n päälle.

5.
Tämän keittiön tunnelma vetosi minuun. Tykkään myös siitä, että tilassa on jotain väripilkkuja...ja tässä väripilkkuna on mm. ihana mintunvihreä Smegin jääkaappi. Sellainen on joskus pakko saada. :)

6.
Jos ette tienneet, niin olen retrotyylin suuri ihailija ja tämä pääsi sen vuoksi mukaan. Tässä on sellaista tunnelmaa, jota omalla mökille laittaisin. Lisäksi musta-valko-keltaisesta väriyhdistelmästä on tullut yksi minun suosikeistani. 

7.
Tässä keittiössä oli jotain hauskaa ja erilaista. Tietysti myös väripilkut miellyttivät minun silmääni. 

8.
Vaikka en ole kovin puun ystävä, niin tykkään kovasti tammen värisistä keittiöistä, ja nimenomaan yhdistettynä valkoiseen. En kuitenkaan itselleni näkisi tämän väristä minnekään. 

9.
Tämä keittiö pääsi mukaan hauskan tunnelman ja erilaisuuden ansiosta. Tykkään pienistä teollisuushenkisistä elementeistä ja tietysti betonista.

10.
Ja jälleen betonia. Tässä on juuri mainitsemani kalustusjärjestys eli korkeat kaapit ja iso saareke. Tykkään ja on varmasti myös toimiva ratkaisu!

Sellaisia keittiöitä pääsi minun kymppilistalle. Mitäs piditte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti