tiistai 31. joulukuuta 2013

Olohuoneen uudet kattovalaisimet

Oikein ihanaa viimeistä päivää vuotta 2013!!! :) Nyt on hyvä päivä esitellä teille vihdoin meidän ihanat uudet olohuoneen Bling-kattovalaisimet. <3
 
Menimme siskoni kanssa Kodin Ykköseen ostamaan hänelle kattovalaisimia. Näimme tämän valaisimen ja se oli tarjouksessa. Normaalihinta 159€ ja nyt valaisin oli 99€. Sanoin, että tätä olen miettinyt meillekin ja totesin, että se sopisi siskoni ruokapöydän päälle täydellisesti. Joten päätimme ostaa sen...ja siitähän minulle tulikin hinku ostaa myös sama valaisin, ja olihan se nyt todella hyvässä tarjouksessa. :D Silloin mietin, että laittaisin valaisimen meidän makuuhuoneeseen. Olin aina ajatellut, että valaisin on liian pieni meidän olohuoneeseen. Mutta sitten sainkin ajatuksen, että pystyn nyt samalla kokeilemaan sitä meidän olohuoneeseen....ja sinnehän se jäi. En edes kokeillut sitä lopulta makuuhuoneeseen ollenkaan.
 
Seuraavana päivänä soitin Kodin Ykköseen ja varasin toisenkin valaisimen. Ja tässä ne nyt ovat ja ne on niin ihanat!!! <3 Koko on lopulta todella sopiva ja koska niitä on kaksi. Yksistään valaisin ei olisi hyvä meidän olohuoneessa.
 
Samalla ostosreissulla löysin myös bling-valaisimen meidän wc:hin. Siitä kuvia myöhemmin. ;) Myös se oli tarjouksessa. Lopulta siskoni <3 osti minulla toisen olohuoneen valon ja wc:n valon sekä joululahjaksi että palkaksi remontoinnista. Minun piti itse ostaa vain toinen olohuoneen valaisin. :) Nyt olen niin iloinen meidän ihanista olohuoneen valaisimista!! 


 
Oikein mukavaa uuden vuoden aattoa kaikille!!! Tämä vuosi on ollut yksi elämäni parhaista vuosista. Päällimmäisenä on jäänyt tietenkin mieleen kihlautuminen, valmistuminen, työelämään pääseminen ja oman toiminimen laittaminen. Vuosi 2014 ei varmasti ole ainakaan huonompi vuosi. Vuoden 2014 kohokohta tulee olemaan 26.7.2014, jolloin meistä tulee mies ja vaimo!!! <3

15 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! <3 Sopivat todella hyvin. :) Iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Upeat!! <3 vau!

  Ihanaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat valaisimet! Aivan kuin leijailisivat katonrajassa - ja valokuvio on hieno! :) Ihanaa vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) kuviot on kyllä kivat. Mukavaa uutta vuotta myös sinulle. :)

   Poista
 4. Oi kuinka ihanat valaisimet, ja mitkä kuviot ne luovat kattoon, kaunista <3 Kaikkea hyvää vuodelle 2014 :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa uutta vuotta sinullekin ♡

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit valaisimet! Tuollaiset sopisi meidänkin olohuoneeseen.

  VastaaPoista
 7. Mikä valaisin tuo on? Meille hakusessa olohuoneeseen lamppu ja tuo olisi juuri sellainen mikä sinne sopisi

  VastaaPoista
 8. Mikä valaisin tuo on? Meille hakusessa olohuoneeseen lamppu ja tuo olisi juuri sellainen mikä sinne sopisi

  VastaaPoista