tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulukorttien puuhastelua

Nyt tulee teille kaksi postausta kerralla, koska olen nyt pahasti jäljessä joulukuun postauksissa. Ei meinaa löytyä aikaa blogille tällä hetkellä. :( Töissä on kauhea joulukiire ja vapaa-aika on ollut todella vähissä. Siskon työnä on ravattu remonttihommissa Jyväskylässä, mutta valmista alkaa olla. Pian näette huikean muutoksen sieltä. :D
 
Viime viikon vapaapäivä meni joulukorttien tekemisessä. Mulla on ollut jo monta vuotta perinteenä tehdä joulukortit itse. Se on mukavaa puuhastelua. Siitä tulee ihana jouluinen fiilis ja taustalla soi vielä lisäksi joulumusiikki. Tämän vuoden joulukortteihin en ehtinyt älyttömästi panostamaan, mutta ihan kiva ja yksinkertainen siitä tuli. :)
 
Käytin valmiita hopeisia ja valkoisia taitettavia kartonkipohjia. Kanteen piirsin mustalla tussilla yksinkertaisen siluetti-tyyppisen joulukuusen. Koristelin kuusen hileellä ja latvaan tuli tähti. Hyvää joulua-teksti on valmiita tarroja. Ja tietysti mun tekemissä korteissa pitää olla hieman bling blingiä. :D Kortin sisälle tulostin jouluisen runon.
 

Sydämet sykkivät rakkauden kieltä,
 
koti on tulvillaan jouluista mieltä.
 
Lumi maan sulkee luoden taikaa,
 
aatos jo kulkee, kohti joulun aikaa.
 
Ihanaa joulua
ja
onnellista uutta vuotta!
 
T. Sini & Mikko


 
Täältä näet viime vuotisen joulukorttini. Siihen olin erittäin tyytyväinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti