lauantai 30. marraskuuta 2013

Olohuoneen uusi järjestys

Hyvää huomenta Jyväskylästä! Täällä ollaan taas remonttihommissa. Ai että tulee komiaa!!! Melkoisen iso muutos tulossa, ja tottakai kuvia näytän myös teille täysin valmiista siskoni keittiöstä ja olohuoneesta. :) Toivottavasti saatais keittiö tänä viikonloppuna valmiiksi.
 
Mutta sitten itse aiheeseen. :) Vaihdoimme pari päivää sitten olohuoneessa huonekalujen järjestystä. Tuli todella tilavan tuntuinen ja nyt on puhdas mattokin lattiassa. Ihan kiva vaihteeksi tällainen järjestys. Ainut huonopuoli järjestyksessä on se, että sohva ei ole suoraan tv:n edessä. Se vaikeuttaa hieman tv:n katsomista. Varsinkin, kun on tottunut katsomaan tv:tä suoraan eikä sivulta. Mutta kaikkeen tottuu vai mitä? Joka tapauksessa olen aivan tyytyväinen järjestykseen. Nyt sain joulukuusellekin hyvän paikan valkoisten stereoiden paikalle, josta kuusi loistaa sitten kauniisti lähes joka paikkaan.
 
 
Kuten varmaankin huomaatte, niin punaiset nahkatuolit on nyt joulun kunniaksi tuotu olohuoneen puolelle. Valkoinen Eggmont-tuoli sai välillä siirtyä työhuoneeseen. Punaiset tuolit on todella matalat, joten ei ehkä kaikista parhaat tuolit olohuoneeseen korkean huonekorkeuden vuoksi. Mutta mun silmä on jo aika hyvin tottunut niihin. Tuovat ainakin väriä olohuoneeseen.


 
Älkää katsoko työhuoneen puolelle. Se on vielä täysin kaaoksessa!!! Yritin kuvata niin ettei sitä näkyisi. :D

 
Mukavaa päivää kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Hieno järjestys tämäkin! :) Hyvä idea tuoda punaiset tuolit jouluksi olkkariin. Joko saa laittaa kuusen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 onneksi mun kuusi on vielä kaupassa niin ei tarvitse sitä murehtia. :D vanhan kuusen myin ja nyt haluan valkoisen isomman tilalle. :D

      Poista