maanantai 11. marraskuuta 2013

Olohuoneen tunnelmia ja uusi seinäkello

 
Lupailin esitellä minun uudet H&M:n Bling-tyynyt vielä parempien kuvien kera, joten tässä tulee. :) Lisäksi ostin viime viikolla meidän olohuoneeseen mustan seinäkellon. Olen etsiskellyt isoa seinäkelloa, mutta en oikein löytänyt mitään muuta vaihtoehtoa kuin tämän Clas Ohlsonin kellon. Periaatteessa olisin halunnut erilaisen kellon, koska tätä kyseistä kelloa näkee niin monessa paikassa. Mutta olen tähän kelloon kyllä erittäin tyytyväinen. Se on iso, mutta kuitenkin kevyen ja ilmavan näköinen. 
Pikkuhiljaa alkaa joulu näkyä enemmän ja enemmän meidän kodissa. Ostin bling-tyynyt jouluksi ja otin myös vanhan Hope-Joy-Love-tyynyn kaapista esille. Jonkin ajan päästää verhot menee jälleen vaihtoon ja hopeista tulee tilalle. :) Siitä sitten myöhemmin lisää.


 
Mukavaa maanantaita! :)

2 kommenttia:

  1. Hieno kello, tyynyt ja kaikki! <3 Meillä on tuo sama hopejoylove-tyyny ja sama myös valkoisena. <3 En tiedä laitanko tänä jouluna niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin siitä Oma koti kullan kallis lehtiartikkelista, että sulla on kans se mustana. :) sä oot jo niin ruvennut laittamaan joulua. :) mä en oo ehtinyt vielä oikein mitään. :(

      Poista