perjantai 8. marraskuuta 2013

Esimakua H&M Bling-tyynyistä


Tässä esimakua uusista H&M bling-tyynyistä. Pahoittelen huonoa kuvalaatua. Kuvat otettu nopeasti kännykällä. Paremmat kuvat tulossa ensi viikolla. Ostin tänään ensimmäisiä joulukoristeita tälle joulua...yllättäen joulupalloja. Niitähän ei ole ikinä liikaa. Ne ei tule joulukuuseen. Näette lähempänä joulua mihin niitä käytän. Oli muutes todella edullisia joulupalloja Blitemassa. Pitkä putki, jossa oli lähemmäs kymmenen palloa, maksoi noin 3€. Joten sieltä kannattaa hakea, jos etsii perus punaisia, hopeisia tai kultaisia joulupalloja. 

Lisäksi ostin Clas Olhsonilta mustan seinäkellon, joten siitäkin tulossa postaus ensiviikolla. Me lähdetään nyt viikonlopuksi siskon työ remonttihommiin. Tehdään siellä uutta keittiötä ja tietysti minun suunnittelemaa. Siitäkin tulossa postaus, kun valmistuu. :)Ostin eilen vaaleanpunaisia ruusuja ja piti niitäkin vähän kuvailla. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo sama valkoinen blingtyyny. <3 :) Ja tilasin saman myös harmaana. Kauniita kuvia! :) Hyvää viikonloppua blogiystävälleni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D Siis tuo valkoinen on niin ihana!! <3 Varmasti kaunis myös harmaana. Kivaa viikonloppua myös teidän perheelle! :)

      Poista