keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Oma koti: Tv-huone/vierashuone

Päätin esitellä teille nyt tv-huone/vierashuoneemme. Sain sinne vihdoin jonkinlaisen kattovalaisimen. Sain ystävältäni paperisen valaisinkuvun, koska hänellä ei ollut sille käyttöä. Otin sen ilomielin vastaan, koska tästä huoneesta on puuttunut kattovalaisin. Ostin vain Clas Olhsonilta siihen siksak-kuvioisen mustavalkoisen johdon. Valaisin on ehkä hieman hervottoman kokoinen tähän huoneeseen, mutta ainakin se on näyttävän näköinen. :D Vai mitä mieltä olette? Onko liian suuri? 
Vielä en ole ihan tyytyväinen tähän tilaan, mutta se on kyllä vieläkin kesken. Tänne pitäisi sijoittaa ostamani 50-luku henkinen kirppistuoli, joka on ollut minulla työn alla vamaan jo vuoden. :D Koska löytäisin aikaa ja inspiraatiota siihen. Toki se aina välillä unohtuu, koska se on yhdessä ylimääräisessä huoneessa piilossa ja poissa näkyvistä. Ehkä se pitäisi nostaa keskelle olohuonetta, niin se tulisi tehtyä. Siitä tulee kyllä todella upea. Eli se on se mustavalko-raitainen, jos joku muistaa. :) Olen kyllä aloittanut sen verhoilun, mutta pitäisi vaan taas jatkaa sitä.
 
Huoneen ihana pitsimatto on Vm-Carpetin muotoonleikattumatto Veanne materiaalilla. Haluaisin niitä lisää jonnekin eri kuviolla. Esittelen muotoonleikattuja mattoja myöhemmin lisää blogissani, joten olkaa kuulolla. ;)

 
Violetti-seinä on toteutettu maalaamalla. Pohjavärinä on violetti ja päälle laitoin hopeisen Tikkurilan Taika-lasyyrin. Tein kuvion tapetointi lastalla. Olen jo hieman kyllästynyt seinään, joten voi olla että se vaihtuu. Betoni-tapetit kiehotavat minua todella paljon, joten kenties vaikka tähän huoneeseen tulisi sellainen. ;)

 
Tämän suloisen pöllö-ovistopparin sain äidiltäni. Äiti oli nähnyt sen kaupassa ja todennut, että se on aivan minun makuuni ja niinhän se olikin. Taavi on niin suloinen! <3
 
Mukava päivää kaikille! Nyt työt kutsuu. :)

6 kommenttia:

 1. Onpas kiva vierashuone! Mun mielestä tuo lamppu sopii sinne oikein hyvin. :)
  Tuli mieleen, että muuttaakohan blogger sinunkin kuvat jotenkin rakeisiksi (monella bloggaajalla ollut sitä ongelmaa), sillä yleensä kuvasi ovat olleet paljon parempilaatuisia. Toki nytkin ovat hienoja kuvia kun ne klikkaa suureksi, mutta nuo pienet kuvat ovat menneet suttuisiksi. :o Ajattelin vain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät. Olen itsekin huomannut saman ja jostain syystä ensimmäinen kuva ei aukea isommaksi. Ihmeellistä! :/

   Poista
 2. Kivalta näyttää tuo huone! Ei ole ollenkaan huono tuo valaisin, päinvastoin:)! Ja miten söpö stoppari♥ Minunkin pitäisi pariin huoneeseen hankkia stopparit, kun ovet meinaa mennä itsekseen kiinni:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, se on todella suloinen ja kätevä stoppari. :) aina tulee hyvälle tuulelle, kun sen näkee. :D

   Poista
 3. Oi miten söpö Taavi :) Aivan ihana! Minua kiinnostaisi myös betoni-tapetti, pitäisi käydä niitä katselemassa...

  Minulla olisi sinulle haaste blogissani ->
  http://sweettasteofliving.blogspot.fi/2013/10/11-asiaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taavi on todellinen söpöliini. :D kiitos haasteesta, otan sen mielenkiinnolla vastaan. :)

   Poista