tiistai 17. syyskuuta 2013

Pentikin tuikut

Vapaapäivän kunniaksi kävin tänään vähän shoppailemassa. Lähdin etsimään housuja ja löysinkin kahdet hyvät. Kävin samalla reissulla katsomassa onko Pentikin lahjakorteille käyttöä. En ole mikään suuri Pentik-fani, koska se ei ole minun tyylinen liike. Olen jo pari kertaa käynyt katsomassa saisinko tuhlattua lahjakortit, mutta en ole löytynyt mitään kivaa ostettavaa. Tänään kuitenkin löysin kauniit kirkkaat tuikut. Ne sopii meille ihan täydellisesti. Kynttiläjuttujahan ei voi olla liikaa...vai mitä? ;) Uskon, että nämä tuikut ovat ajattomat.
 

 
Aamulla ennen shoppailuja kävin huoltamassa kynteni. Kavenini tekee ihania geelikynsiä. Viimeksi mulla oli turkoosia glitteriä. Nyt väri vaihtui hopeaan ja vaaleanpunaisiin timantteihin. Tykkään niistä toooosi paljon. <3


 
Nyt pitkäiskin sitten pyhittää loppupäivä yritykseni kotisivujen tekemiseen. Ne on jo melko hyvässä vaiheessa. Tekstit pitäisi vielä kirjoitella loppuun ja kuvia lisäillä. Eiköhän se siitä. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)
 
P.S. Torstaina Habitareen! :P

6 kommenttia:

 1. Mä meen huomenna eli keskiviikkona rauhassa kiertelemään Habitareen. :) Viikonloppuna ei sitten kerkee, kun ollaan Habitaressa CASAn kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Saa nähdä onko siellä jotain hienoa uutta. :)

   Poista
 2. Hienot! :) Itsellenikin Pentik on semmoinen kauppa, mistä tulee syystä tai toisesta käveltyä lähes automaattisesti ohi.. Pitääkin joku päivä ottaa oikein asiakseen pistäytyä katsomassa, miltä valikoima nykyisin näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi tuikut oli tosi kauniit. Mutta ei olisi tullut varmaan omalla rahalla ostettua. Onneksi siellä vaihtuu usein tuotteet, niin on valikoimaa. Vielä olisi lahjakortteja käytettävänä.

   Poista
 3. Ihanat kynnet!

  Wau, en ookkaan nähnyt tuollaisia kynttiläkippoja pentikillä, täytyypä käydä hakemassa! :) nykyään pentikillä ei tahdo olla mitään kivaa :o ennen kyllä löyty vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luulen että ne on aivan uusia. :)

   Poista