torstai 12. syyskuuta 2013

Keittiön tunnelmia

Täällä taas pitkästä aikaa! :) Liettuan Vilna nähty tässä välissä. Aivan loistava shoppailukaupunki ja kaunis vanhakaupunki. Ostin kaikenlaista kivaa mm. takin, kahdet kengät, laukun ja kolme paitaa. Todella kivoja vaatteita oli tarjolla...ainakin minun makuun. Löysin varmaan kymmenen erilaista takkia, jotka olisin voinut ostaa. Yritin kuitenkin hillitä itseni, joten ostin vain yhden takin. :D Vilna on vain tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Suosittelen lämpimästi kaikille!
 
Vietin tänään vapaapäivää. Siivosin pitkästä aikaa oikein kunnolla. Tässä on ollut kokoajan niin kiirettä, etten ollut siivonnut varmaan ainakaan kuukauteen kunnolla. :/ Ihan kamalaa!!! Kyllä taas kiiltää ja ihanaa, kun sai kertyneet romut kaappeihin piiloon. Nyt kun vietin vaparia, päätin että on pakko ryhdistäytyä ja alkaa taas päivitellä blogia. Kaikenlaista uutta on taas tässä välissä tullut kotiimme. Kuvailin tänään vähän enemmän, ja nyt mulla on taas hetkeksi matskua tänne. ;)
 
Vaikeaa päättää mistä aloittaisin, mutta aloitan vaikka keittiön kuvista. Olin viikonloppuna käymässä Ikeassa ja ostin sieltä aivan ihania uutuus-astioita. Niiden kuvaaminen innostutti kuvailemaan pitkästä aikaa meidän keittiötä. Keittiöön ei varsinaisesti ole tullut mitään uutta, mutta halusin kuvailla sitä ja näyttää teille, miltä siellä tällä hetkellä näyttää.
 
 
Tässä on Ikean ihania uutuus-astioita. Olisi tehnyt mieli ostaa myös asetteja ja mukeja, mutta en nyt vielä ainakaan ostanut. Mukeja on tällä hetkellä aivan tarpeeksi.

 
Kuvat: Sini

4 kommenttia: