sunnuntai 11. elokuuta 2013

Pieniä uusia iloja

Käytiin tänään Isonkyrön 1700-luvun markkinoilla. Ne on aivan ihanat markkinat. Suosittelen kaikille lämpimästi. Tein ihania löytöjä markkinoilta. Ostokset olivat tällä kertaa pitsivoittoisia. Ostin ylisuloiset valkoiset pitsikorvikset. Löysin myös virkatut pitsialuset. Niitä oli erivärisiä, mutta yllättäen päädyin mustiin. Ne on myös konepestävät. Lisäksi ostin aivan ihanan kaulakorun. Juuri sellaista olin jo kauan haaveillut ja nyt se tuli minua vastaan. :) Ensi vuonna täytyy taas päästä markkinoille. Ne on aina suunnilleen samaan aikaan ja kestävät koko viikonlopun.
 
 


 
Lisäksi sisko kävi Ikeassa ja pyysin häntä tuomaan minulle tauluhyllyn. Nyt meidän kihlakuvatkin pääsivät kauniisti esille. Love-kyltin tilasin pari viikkoa sitten H&M Homesta.
 
Mitäs piditte ostoksistani? :) Kuinka hyvin tunnet kotimme kuvavisassa oli heikosti osallistujiia, mutta oikeat vastaukset kaikkiin kuviin tiesi tietysti Jemina! <3 Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille. :)

Kuvat: Sini

4 kommenttia:

 1. Awww miten ihania kihlakuvia, ja ihanasti esillä! Niin harmittaa, kun ei oman miekkosen kanssa tullut otettua kuin parit räpsyt paikan päällä juhlissa. Eikä muutenkaan oo tullut paljoa otettua yhteisiä kuvia vaikka yli viis vuotta on oltu yhdessä:D Mutta ihana että muut on hoksannu ottaa kivoja kuvia! :) Ja ainahan on sitten ne hääkuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kihlakuvista tuli kyllä tosi kivoja. Oli vaikea valita mitkä haluaa isommassa koossa. :D Mutta onneksi on koevedokset niin voi niistä sitten tulostella itse lisää. :) Ne on ihana muistokin.

   Poista
 2. Hahaa! Mä oon guru! :))

  Nyt mua harmittaa, kun ei lähdetty tuonne markkinoille! Kaikki ovat kehuneet enkä ole koskaan ollut.:/

  Tauluhyllykin sopii tosi hyvin. Ihana kihlapari! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollut nyt kaksi kertaa siellä markkinoilla ja tykkään todella paljon. Oli kiva huomata, että tänä vuonna oli aika paljon eri tuotteita tarjolla kuin viime vuonna. Toki samojakin oli. Mutta mee ihmeessä ensi vuonna...vielä kun asut niin lähelläkin ;) Siellä on kaikkea kivaa. Ja se vanhatunnelma on aivan huikeasti toteutettu.

   Poista