torstai 8. elokuuta 2013

Oma firma: Sisustustoimisto Decor

No niin, nyt on yritystä käynnistelty ja papereita lähetelty eteenpäin. Tästä alkaa haaveeni toteuttaminen eli oman sisustussuunnittelu-yrityksen pyörittäminen. Näin aluksi teen sisustussuunnittelua toisen työni ohella, mutta kun asiakkaita alkaa olla tarpeeksi, tarkoitus on keskittyä pelkästään Sisustustoimisto Decor:n pyörittämiseen.
 
 
Sisustussuunnittelu on ollut minulla haaveissa jo yläasteelta asti. Lukion jälkeen opiskelin Ilmajoella Sisustusrakentajaksi eli artesaaniksi, josta sain hyvät valmiudet pintatöiden tekemiseen. Koulutukseen kuului myös hieman sisustussuunnittelua. Ilmajoen jälkeen jatkoin opiskelemista Muotoilijaksi, jossa keskityin sisustussuunnitteluun. Mutta myös painokuosit olivat iso osa koulutusohjelmaani. Koulujen aikana olen tehnyt monenlaisia sisustusprojekteja. Kaksi tuoreinta projektia olivat Seinäjoen Rytmikorjaamon backstage-tilan sisustussuunnittelu ja Peabin rakennuttaman Itikanmäen Muurikin kerrostaloasuntojen sisustussuunnittelu.
 
Kuva keväällä 2013 valmistuneesta Rytmikorjaamon backstage-tilasta.
 
Peabin projektin tein opinnäytetyönä. Tehtäväni oli mallintaa ja sisustaa rakenteilla olevan kerrostalo Muurikin asuntoja. Peab käyttää mallinnuskuvia asuntojen havainnollistamisessa sekä asuntojen myynnin apuvälineenä. Alla muutama mallinnuskuva Peabille suunnittelemistani asunnoista.
 


 
Jos tarvitset apua sisustussuunnittelussa, ota rohkeasti yhteyttä.
puh. 0400 689 846

8 kommenttia:

 1. Onnea, ihana kun saavuttaa haaveita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, on tämä nyt jännittävää aikaa. :)

   Poista
 2. Wau! Onnea uudelle yrittäjälle! <3 Seuraavaksi sitten se meidän yhteinen office. ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 se olis kyllä hienoa! Pidetään ehdottomasti mielessä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä innoissani omasta firmasta. Toivottavasti lähtee hyvin pyörimään. :)

   Poista
 4. Oijoi, sä olet niin taitava ^_^ Onnea yrittäjän uralle! Jos joskus onni niin potkaisee, että päästään rakentamaan (ja parempaa puoliskoa myös potkaisis rakennusinto :D) niin tuun kyllä sulta kysymään neuvoja. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ilman muuta sitten vain neuvoja kyselemään. :)

   Poista