sunnuntai 25. elokuuta 2013

Olohuoneen valaisinongelma jatkuu, APUA!!

Edelleen meidän olohuone on ilman riippuvalaisimia. Olohuoneemme ei välttämättä valaistuksellisesti tarvitse riippuvalaisimia, koska siellä on hyvä yleisvalo kiskovalojen ansiosta ja lisäksi muutama spotti, joita saa himmennettyä. Mutta jotenkin kaipaan tilaan vaikka ihan vain komian tähden riippuvalaisimia. :D
 
 Löysin lightinthebox-verkkokaupasta kaksi hyvää vaihtoehtoa. Ensimmäinen on musta Octo-valaisimen näköinen riippuvalaisin. Kivan lisän valaisimeen tuo kristallit kehikon sisällä, joita taas Octossa ei ole. Mulla luonnollisesti pitää olla aina vähän bling blingiä. :D Toinen vaihtoehto on kristallipallo, josta ei bling blingiä puutu.
 
Ongelma sopivien valaisimien löytämisessä on ollut koko. Kaikki kivannäköiset valaisimet ovat tähän mennessä olleet liian pieniä, ja meidän olohuoneeseen ei käy liian pienet valaisimet. Meidän olohuone on tosi suuri ja kaikenlisäksi korkeaa tilaa, joten liian pieni valaisin ei näytä miltään meillä. Nyt tarvinkin teidän apua...joten kumpi sopisi meille teidän mielestä paremmin?
 
12 kommenttia:

 1. Upeita molemmat! Et mene metsään valitsit kumman tahansa. Ehkä kuitenkin kallistuisin tuon mustan puolelle. Siinä on jotenkin enemmän samaa tyyliä kuin teidän kodissa ja kuitenkin sitä kaipaamaasi blingiä.:) Ja mustaa tuomassa kontrastia. Valinta on varmasti vaikea. :) Mitkä noiden valaisinten halkaisijat oli? Mitä isompi sen parempi.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans mustasta tosi paljon, mutta vähän mietin että kyllästynkö muotoon. Musta on periaatteessa isompi, koska se on vielä korkeampi. Täytyy varmaan kokeilla tilata niitä kaksi. Tänään viimeistä päivää tarjouksessa. :)

   Poista
  2. No niin, kokeilet ja palautat sitten jos ei oo hyvä! :)

   Poista
 2. Hienoja on molemmat! Mutta minä myös kallistun mustan puolelle :)

  VastaaPoista
 3. Kummatkin on tosi kauniita! Mutta noi bling bling valaisimet itse laittaisin :)

  VastaaPoista
 4. Tummat valaisimet tasapainoittavat lattian tummuutta. Vaaleat taas häipyvät taustaan, mutta ovat myös kauniit.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti kristallipallot

  VastaaPoista
 6. Onko tuo Secton valaisin kopioitu?? Musta on vähän kummallinen yhdistelmä tuo ensimmäinen, joten kallistuisin rehellisesti kristallia olevan valaisimen puoleen! ;)

  VastaaPoista
 7. Vieläkin jäi valaisimet tilaamatta. Rupesin pihiksi. :) harkitsen vielä.

  VastaaPoista
 8. Octo-valaisimen tyyppiset, ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 9. Bling blingit ehdottomasti!Mustat valaisimet mielestäni synkentävät tilaa :)
  Maria

  VastaaPoista