perjantai 5. heinäkuuta 2013

Sisustussuunnittelukohde: Pytinkimessut 2009

Opiskellessani Ilmajoella Sedussa sisustusrakentajaksi, meillä oli kiva projekti Pytinkimessujen kanssa. Saimme tehtäväksi suunnitella pareittain eri vuosikymminille sopivat sisustukset. Kohteena oli olohuone. Minulle ja parilleni tuli 50-luku ja siitä syntyi alla oleva sisustussuunnitelma. Meidän luokan sisustussuunnitelmat olivat Ilkassa äänestyksessä ja eniten ääniä saanut tila toteutettiin Pytinkimessujen sisustusvintille...ja meidän sisustussuunnitelma sai eniten ääniä.
 
Oli ihanaa päästä toteuttamaan tila. Kaikki esillä olevat kalusteet ja tekstiilit sai vapaasti valita tietyistä Seinäjoella olevista liikkeistä. Esimerkiksi matot valittiin Koti-Matosta ja huonekalut Topparin Kalusteelta. Verhot oli meidän koulun opiskelijoiden suunnittelemat ja toteuttamat. Tilassa olevan valkoisen muna-tuolin ostin itselleni muistoksi projektista. :)
 
Pytingissä oli 6 erilaista huonetta, joita sai äänestää Sisustusvintti-kilpailun voittoon. Yksi huoneista oli meidän koulun, yksi Seinäjoen Ammattikorkeakoulun ja muut paikallisten sisustussuunnittelijoiden toteuttamia. Lopulta meidän huone sai jälleen eniten ääniä ja voitti äänestyksen. Projekti jäi hyviin muistoihin ja voitto vielä kruunasi kaiken. :)
 
  
Kuvat: Sini

2 kommenttia: