tiistai 25. kesäkuuta 2013

Sisustussuunnittelukohde: Rytmikorjaamon bäkkäri

Haluan esitellä teille todella mieleisen suunnittelukohteeni, jonka tein viime syksynä yhtenä kouluprojektina yksin. Sain suunnittelukohteeksi Seinäjoen Rytmikorjaamon backstage-tilan. Tilaan ei ollut ikinä panostettu ja se oli todella ankea. Rytmikorjaamoa on remontoitu ja kehitetty muutamia vuosia ja nyt he päättivät uudistaa bäkkärin.
Bäkkäri piti suunnitella sekä kokoustila että muusikoiden taukotila käyttöön. Toimeksiantajien toiveena oli, että tilassa käytettäisiin jonkin verran kierrätysmateriaaleja ja että tilan rouhea tunnelma säilyisi. Tehtäväni koulun puolelta oli tehdä viisi erilaista konseptia tilasta. Konsepteiksi syntyivät: Rock, Glamour, Star, Old ja Feeling. Kaikki olivat tunnelmaltaan vähän erilaisia. Esittelin konseptit ja konseptien mallinnuskuvat toimeksiantajille. He valitsivat Glamour-konseptin suosikiksi ja halusivat yhdistää myös Old-konseptista muutamia ideoita, kuten lavaidean.
Bäkkäri on ollut jo jonkin aikaa valmiina, mutta ehdin mennä vasta eilen kuvaamaan sitä. Toki nämä kuvat valmiista bäkkäristä sain Rytmikorjaamolta. He olivat onnistuneet hyvin toteuttamaan tilan suunnitelmani mukaan. Toki pieniä muutoksia oli tullut. He olivat todella tyytyväisiä lopputulokseen ja niin olen myös minäkin. :)
 


Kuvat: Rytmikorjaamo

Tässä myös muutama kuva vanhasta bäkkäristä.
 

 
 
Kuvat: Sini

11 kommenttia:

 1. Siis Wau miten hieno! :) Mitäs nyt kun olet valmistunut? Aiotko laittaa firman pystyyn vai missä olet töissä? Laita vaikka mulle meiliä (myhomewhitehome@gmail.com), jos haluut jutella enemmänkin työkuvioista.;) Utelias olen.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekin tosi tyytyväinen. Tällä hetkellä olen Koti-Matossa Seinäjoella, mutta tarkoitus olisi laittaa oma firma mahdollisimman piankin. :) Täytyy laittaa sulle meiliä!

   Poista
  2. Blogistani löytyy tunnustus! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Täytyy kyllä myöntää, että tuli. Kiitos Meiju :)

   Poista
 3. Hei! Bongasin sun blogin Home White Home blogin kautta. Jään ehdottomasti lukijaksi! Kiva aina löytää pohjalaas blogeja. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan upea muutos, hienosti suunniteltu tila :)

  VastaaPoista