tiistai 7. toukokuuta 2013

Vihdoin sain tikashyllyn!

Ihanaa alkanutta toukokuuta kaikille. Vieläkin meinaa olla vähän kiirettä, mutta nyt on kaikki kouluun liittyvä tehty ja palautettu. Nyt vain odotellaan valmistujaispäivää ja järjestellään juhlia. :) Kovasti onkin hommaa, joita haluan saada valmiiksi juhliin mennessä.
 
Mutta sitten itse asiaan. Löysin vihdoinkin etsimäni tikashyllyn kylpyhuoneeseen. Olen nähnyt jo aiemmin tämän Jyskin tikashyllyn kaverillani ja vihdoin sitä tuli taas Jyskille myyntiin. Monet löytämäni tikashyllyt maksoivat noin 100 € ja en todellakaan halunnut maksaa tällaisesta kalusteesta niin paljoa. Jyskin tikashylly maksoi 40 € ja se on meidän kylpyhuoneeseen aivan täydellisen kokoinen. Olen niin iloinen, että sitä tuli taas myyntiin.
 


Kuvat: Sini

12 kommenttia:

 1. Tikashylly on kyllä tosi kätevä. :) Mullakin on tikashylly kylppärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Se on kaunis kaluste ja saa sopivasti jotain pientä esille. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näin on, jääsopivasti nuo ammehanatkin piiloon. :)

   Poista
 3. Kestääkö tuo kosteutta/vesiroiskeita? :) Vai alkaako maalipinta rapista? :) Hyvältä näyttää! -Jasmis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteutta on kestänyt hyvin. Ei mitään ongelmia ja vesipisteet on sen verran kaukana, ettei vesiroiskeet ylety tikashyllyyn asti. :) Hyllyä ei pysty sijoittamaan liian lähelle vesipistettä.

   Poista
 4. Miten leveä ja korkea tikashylly on? 0n kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leveys on n. 50cm ja korkeus n. 170cm

   Poista
 5. Heips! Miten hylly pysyy paikoillaan kun kerran kalteva on, ettei lähde luisumaan tai kaadu? :-) Onko jonkinmoista kiinnitysmekanismia seinään/lattiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. En ole malttanut kiinnittää hylly kun kyseessä on laattaseinä. Vielä on ainakin hyvin pysynyt pystyssä....toivottavasti pysyy myös jatkossa. :D Ei mikään lapsiystävällinen ratkaisu. Mukana tuli kyllä kiinnitysruuvit.

   Poista