lauantai 11. toukokuuta 2013

Olohuoneen uudet Chevron-verhot

Mä oon nyt aivan hullaantunut keltaiseen. Kaverini osti tätä ihanaa keltaista Chevron-kangasta Eurokankaasta ja minun oli pakko saada samaa, oli sen verran hienoa. :) Pohdin pitkään, että laitanko verhot olohuoneeseen vai makuuhuoneeseen. Päätin nyt ainakin tämän kesän pitää verhoja olohuoneessa. Nämä ovat muuten ensimmäiset itse ompelemani verhot ja ne onnistuivat aivan hyvin...ainakin omasta mielestäni. :D Vielä jotain pientä keltaista kaipaisin verhojen lisäksi, etteivät ne näytäisi yksinäisiltä.

Kangas on ollut minulla jo noin kuukauden, mutta opparin takia en ole ehtinyt ompelemaan verhoja. Mutta tässä on nyt muutama kuva juuri valmistuneista Chevron-verhoistani. :)
 


 
Kuvat: Sini

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, tuli kesä meille kun vaihdoin verhot. Ihanaa saada välillä väriä tänne. :)

   Poista
 2. Aivan ihanat! Tykkään kovasti! <3

  Mistä muuten ootte hankkineet noita palloraheja? Eikös ne ole Luhdan? Yritin löytää jotain verkkokauppaa, josta saisi niitä mut en löydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kiva vaihtaa välillä jotain muuta. Rahit on Luhdan ja tilasin ne Hobbyhallista. Sattui olla silloin vielä juuri sopivasti alennuksessa. :) Tilasin ne syksyllä. En tiedä löytyykö vielä Hobbyhallista.

   Poista
 3. vaautsi vau :) ihanan pirteät!!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä, keltainen on tällä hetkellä niin mun lemppareita. :)

   Poista