maanantai 20. toukokuuta 2013

Maalipurkeista kukkaruukut

Mä oon metsästänyt Seinäjoelta joka paikasta kivoja kukkaruukkuja, mutta en ole löytänyt sellaista jonka haluaisin ostaa. Löysin yhden hienon, joka maksoi 50€ ja en todellakaan maksa niin paljoa kukkaruukusta...lisäksi olisin tarvinnut niitä ainakin kaksi. Netinkin olen kolunnut läpi ja sieltä vasta kalliita ruukkuja löytyikin. :/ Mulla on liian kallis maku!

Meillä on iso pino tyhjiä maalipurkkeja jäänyt rakennusajalta, joten päätin ottaa ne käyttöön. Maalasin kaksi 20 litran maalipurkkia valkoiseksi ja niistä tuli mielestäni tosi kivat. Tekopuksipallot ostin Keskiseltä ja ne on juuri sopivan kokoiset purkkeihin. Purkkien väriä on nyt helppo vaihtaa mielen mukaan. :D Mitäs pidätte?

 
Kuvat: Sini

16 kommenttia:

 1. Ihan loistava keksintö, meillä makaa myös tyhjä purkki poikineen varastossa odottamassa kaatopaikalle pääsyä. Ehken kuitenkaan vie niitä sinne, sillä tämä oli kyllä paras DIY idea pitkään aikaan! Kiitos kun jaoit tämän meille. Ehkä kopioin idean ja makustan siitä vielä pikkaisen oman näköisen :)

  Ei vitsit, olen ihan haltioissani, sait mut inspiriotumaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla. Itsekin tykkään ideasta. Joku teksti voisi olla vielä kiva lisä purkkeihin. Ei muuta kuin maalaamaan. ;)

   Poista
 2. Siis tosi loistava idea :) vau!

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava idea :) Mulla kävi tuuri, kun viime kesänä löysin 20 eurolla just meille sopivat isot kukkaruukut.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Löysin tänne blogiisi, kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Sini aivan mahtavalta näyttää! Mahtava DIY!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kiva kuulla että tykkäät. :)

   Poista
 6. Hieno DIY- idea! Ihanat valkoisena!

  VastaaPoista