maanantai 20. toukokuuta 2013

Ikea kutsuu!!!

Jes, ihanaa huomenna mä pääsen pitkästä aikaa Ikeaan. Täytyy hakea ainakin terassille nojatuolit ja jotain kukkaruukkuja. Tottakai lisäksi tarttuu aina jotain ylimääräistäkin mukaan. Sen näkee sitten huomenna. Ostoslista on aika pieni vielä, mutta mielessä on toki muutamia asioita vielä, mitä pitää paikan päällä katsoa. Ilmeisesti ruukkua ei ole Tampereella tällä hetkellä saatavana, mutta täytyy käydä myös Bauhaussissa. Sieltä voisi löytyä tällainen leveä ruukku. Valkoinen olisi ehkä väriltään vielä parempi. :) Kesä on niin ihanaa!! Kesäistä päivää kaikille!

 
Kuvat: Ikea.fi

4 kommenttia:

 1. Harmi kun nuo ruukut oli loppu, ku itekki olisin halunnut. Skarpö tuoli on kans tosi kiva, mut otin kuitenki ne Vågöt. Tai siis tilasin ku ei mahtunu kyytiin. =D Pitäis mennä aina jollain pakulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me onneksi mennään, niin varmasti mahtuu kyytiin :D Joo täytyy vielä huomenna verrata paikan päällä, että kummat on kivemmat livenä. :)

   Poista
 2. Mulla on noi Skarpöt, ne on tosi hyvät! :)

  VastaaPoista
 3. ei ollut livenä ihan sellaiset mitä ajattelin. Ostin sitten kuitenkin vågöt. :) ne oli kyllä tosi hyvät istua. Pinta ei kuitenkaan miellyttänyt.

  VastaaPoista