maanantai 18. maaliskuuta 2013

Uutta järjestystä

Tein pieniä huonekalujen paikkojen vaihdoksia pari päivää sitten. Innostus lähdi Invisible Sidesta. Jotenkin se on liian piilossa kylppärissä, ja se on niin hieno, että halusin tuoda sen paremmin esille. Laitoin sen nyt olohuoneeseen sohvapöydäksi. Kokonaisuudesta tuli ihanan ilmava. Tykkään siitä vielä enemmän olohuoneessa. Tässä näkee miten monipuolinen se on. :)
 
Edellinen sohvapöytä sai siirtyä eteiseen hyllyiksi Louis Ghostin paikalle. Mielestäni tämä oli todella hyvä ratkaisu. Tykkään kovasti, koska nyt sain myös lisää säilytystilaa eteiseen. Lisäksi olen kaivannut sinne jotain tasoa, johon voi laskea tavaroita. Ostin Askosta myös eteiseen uuden maton. Olen kauan himoinnut musta-valko-raitaista mattoa ja nyt sain sellaisen. Oli Askossa tarjouksessa, maksoi vain 29€. Älyttömän hyvä eteiseen, koska on muovinen. Kostealla liinalla lähtee kaikki lika pois. En tiedä riittääkö tämä matto minulle vai pitääkö hankkia vielä jonnekin muuallekin musta-valko-raitainen matto. Noh, sen näkee sitten. :D
 
Louis Ghost siirtyi kylpyhuoneeseen Invisible siden paikalle. Jotenkin Louis Ghost sopii meidän kylppäriin vielä paremmin tyyliltään. Kaikki muutokset olivat todella onnistuneita. Mitä mieltä te olette? Kannattiko? :)

 
Kuvat: Sini

12 kommenttia:

 1. No kyllä kannatti! Invisible Side on upea olkkarissa! <3 Ja uusi mattokin sopii eteiseen kuin nenä päähän. Itekkin oon noita kattonu, mut en ollu varma tykkäänkö, ku siinä on hapsut päissä.=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en oikein välitä hapsuista. Silloin kuin ostin niin mietin, että voisin leikata ne pois. Mutta nyt kun matto on lattiassa, niin en välttämättä edes leikkaa niitä. Katsotaan nyt. :)

   Poista
 2. Tosi hyvältä näyttää, ja tuo naulakko sopii niin hyvin mustaa vasten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kans kovasti naulakosta. Mun intohimo on just tälläiset värikkäät yksityiskohdat. :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä niin kaunista!!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti sopii toi matto tonne eteiseen, näyttää kuin oven ikkunat jatkuisivat lattiassa. :) Ja tosi hienosti sopii molemmat näkymättömät uusille paikoilleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kans todella tyytyväinen vaihdoksiin. :)

   Poista
 5. Oih, niin iki-ihana Kartell <3 Se sopisi ihan mihin vaan, mutta teillä se näyttää ihan megahyvältä!

  VastaaPoista