perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ikean kesäkaluste-suosikkini

Ensinäkin kolmenkympin lukijaraja meni rikki! JES! Kiitos siitä. <3 Näin aurinkoisen päivän kunniaksi vähän kesäisiä fiilistelyjä. :) Tutkailin tänään Ikean kesäkalusteita ja sieltä löytyi aika paljon hauskoja vaihtoehtoja. Ainakin suosikkini valkoinen Skarpö-lepotuoli menee ostoslistalle, jos vain on kivan näköinen myös livenä. Ajatuksissa on ollut valkoinen Vågö, mutta nyt tämä Skarpö tuoli miellyttää mun silmää ehkä vielä enemmän. Vai mitä mieltä te olette? Plussaa on vielä kromiset jalkojen päät. :)
 
En oikein tiedä vielä haluanko meidän terassille sohvakalustuksen vai ruokaryhmän. Mutta ainakin lepotuolit tulee. Jonkinlaista pöytätilaa on pakko olla. Sitä on vähän vaikea ajatella, että miten terassilla tullaan viettämään aikaa. Minkälaisia tarpeita siellä tulee olemaan. Melkein käytössä näkee sitten parhaiten. Ja sitten vielä se, että sijoitetaanko grilli terassille vai tehdäänkö mahdollisesti joskus erillinen grillikatos. Jotenkin grillikatos ajatus tuntuisi kivalta, niin terassille voisi silloin sijoittaa vain oleskeluun ja auringon ottoon liittyviä kalusteita. Minkälaisia toimintoja teidän terasseilla on? Miten te käytätte omaa terassianne?
  
Kuvat: Ikea

6 kommenttia:

 1. Meillä on kans ihan alkutekijöissään terassin sisustaminen ja kalustaminen. Viime kesänä kun muutettiin ei ehditty mitään. Noita Vågöja ainakin haluan valkoisena ja isompi pöytä pitää saada.

  Kiva myös tuo Skarpö, mutta Vågö on silti edelleen mun lemppari.=) Jossain vaiheessa mietin sitä myös olkkariin, mutta katotaan. =) Pääsispä pian Ikeaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin jossain vaiheessa Vågöa meille sisälle. Se on kyllä hieno. Ja värillisetkin on herkullisia, mutta en varmaan ikinä uskaltaisi itselle ostaa värillistä. Toki ei ne kalliita ole, vaikka kyllästyisikin. :)

   Poista
  2. Niissä on hinta kohdillaan, mutta pitää silti yrittää ajatella ekologisesti ettei osta turhaa tavaraa.;) Itselle välillä vähän vaikeaa. =P Tällainen materialisti kun olen.;)

   Poista
  3. Totta, mulla on vähän sama ongelma. :D

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla, jään heti seurailemaan :)

  Meilläkin vielä odotellaan ensimmäistä kevättä talossamme, ja vähän samansuuntaisia mietintöjä on tullut tehtyä :) Grilli ja sohvaryhmä tuolta jo löytyykin, mutta ilman ruokailuryhmää taidetaan olla ainakin näillä näkymin tämä kesä, vaikka terassilta tilaa olisikin. Lisäksi olen hankkinut terassille/pihalle löhöilyä pari jättikokoista säkkituolia. Tulis jo lämpimät ilmat, niin pääsisi toden teolla hyödyntämään terassia ja pihaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :) Meillä on sitten vähän sama tilanne. Ihanaa, kun kaikille kalustetoimittajille alkaa tulla kesäuutuuksia ja kesäkalusteita. Tulee sellainen olo, ettei malta enää odottaa kesää.

   Poista