maanantai 25. helmikuuta 2013

Vanhan kodin esittely

Ennen nykyistä omakotitalo-kotiamme asuimme kerrostalo kaksiossa aivan Seinäjoen keskustan tuntumassa. Nyt haluankin näyttää teille tunnelmia sieltä. Asunto oli aivan ihana ja harvinaisen hyvä pohjaltaan kerrostaloksi. Kaikki neliöt oli järkevästi käytetty ja kaikki huoneet olivat todella hyvän kokoisia. Asunto oli todella valoisa, koska siellä oli paljon erikokoisia ikkunoita.  Kun muutimme, teimme asuntoon aika paljon pintaremonttia. Asuimme kaksiossa muistaakseni neljä vuotta. Asunto on tällä hetkellä vuokralla.
 
Olohuone 
Asunnon lattia päätettiin säilyttää, koska se oli hyvä kuntoinen ja parketti. Lattia vain hiottiin ja lakattiin uudelleen. Olohuoneen seinät meni täysin uusiksi. Muut seinät maalattiin vaalean harmaalla ja yksi seinä tuli helmiäisen valkoisella tapetilla.
 
Makuuhuone


 
Myös makuuhuoneen seinät menivät uusiksi. Seinät maalattiin todella vaalealla sinisellä. Tehosteseinä maalattiin pohjalta tummemmaksi ja päälle vaaleansininen Taika-maali.
 
Keittiö
 
Keittiössä vaihdoimme ovet ja vetimet. Lisäksi tasossa oli puuvärinen reuna, niin maalasin sen valkoiseksi. Keittiössä oli kauheat siniharmaat ovet, joissa oli puuvärinen kehys. Keittiö koki todella ison muodon muutoksen ja pienellä rahalla. Lasiovet säilytimme.
 
Kuvat: Sini

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis :))) Kuinka monta neliötä asunnossa oli!? Vaikuttaa tosi isolta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 62 neliötä. Se oli todella hyvän kokoinen kaksio. :)

   Poista
 2. Niin kaunis koti tämäkin! =) Katseeni kiinnittyi heti olkkarin verhoihin.=D Mulla vaan ollut verhot mielessä viime päivinä.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itseasiassa samat verhot on meidän nykyisessä makuuhuoneessa. Keskimmäinen ohut verho on täällä hetkellä kaapissa, kun ei ole paikkaa sille.

   Poista
 3. Mieletön <3 mullakin kiinnittyi katse noihin verhoihin :) mistä ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ostin kankaat silloin kangaskaupasta ja äiti ompeli verhot. Ohut kangas oli Lennolilta ja paksut Seinäjoen kangaskaupasta, jota ei enää edes ole. :)

   Poista