sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tuli tilattua kolme Tam Tamia

Ups, tulipas yhtäkkiä tilattua kolme Tam Tam jakkaraa. Kromin värinen ja kaksi kirkasta. Mulla on aivan mennyt ohitse, että ne on noinkin edullisia. :D Heti kun näki hinnan tuli himo tilata sellainen, ja tilasin heti kolme. Krominen saa liikkua ympäri taloa ja näyttää kauniilta. Kirkkaat ajattelin laittaa yöpöydiksi. Ostin Ikean valkoiset malmit yöpöydiksi, mutta ne on ollut koko ajan vähän liian suuret meidän makuuhuoneeseen. Ajattelin, että kirkas tam tam sopii kauniista Cindy valaisimien kanssa. Lisäksi ne ovat kevyen näköiset. :) Hyvää sunnuntaita kaikille! <3
 
TamTam Krystal Natural TamTam Chrome Argent
 
 
Näiden malmien tilalle ajattelin laittaa kirkkaat Tam Tamit. Mitäs mieltä olette? :)

 

16 kommenttia:

 1. Ihania Tam Tam:ja! Minäkin tilasin tuon krominvärisen, kun se on näyttänyt niin herkulta monessa blogissa. Kirkkaat sopivat varmasti hyvin yöpöydiksi, tosin tykkään noista malmeistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kromin värinen on kyllä niin kaunis. Mäkin oon ihastellut näitä blogeissa ja sieltä mun ostohimo on tullutkin. :D Tykkään kans malmeista, mutta mua niin harmittaa, kun ne ei kunnolla mahdu liukuovien väliin. Ne tulee pari senttiä oviaukkojen päälle. Ne näyttävät vähän liian ahtailta. :(

   Poista
 2. Täälläkin haaveillaan tuosta kromin sävyisestä... ;)

  VastaaPoista
 3. Löysin tänään blogisi ekaa kertaa ja liityin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Sopii varmasti tosi hyvin ;)

  VastaaPoista
 5. HIHIHIIHIH!! Sä pistit sitten hösseliksi :):) HIHIHIH!!!

  Kiva nähdä miltä nuo kirkkaat näyttävät :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon vähän valitettavasti sellainen, että kun haluan jotain niin myös hankin sen. :D En paljoa odottele. Se ei aina välttämättä ole ihan hyvä piirre...varsinkaan tällaisten ostosten kohdalla. :D Odotan kyllä innolla, että ne tulee.

   Poista
 6. Minäkin tilasin kromisen lisäksi kirkkaan tamin! <3

  VastaaPoista
 7. Nuo on kyllä ihania, mulla ei oikein vaan löydy paikkaa noille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi nehän on niin monikäyttöisiä. Luulis että aina löytyy paikka. :)

   Poista
 8. Mulla ollut mielessä aivan samanlaiset suunnitelmat.=D Ajattelin noita kirkkaita meille yöpöydiksi. Hyvä kun pääsen näkemään miltä näyttävät teillä (toivottavasti teet postauksen) niin uskallan sitten tilata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olipas hauska sattuma. :) ilman muuta teen heti postauksen, kun ne tulee.

   Poista