keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Tam Tamit saapui!

Olipas nopea toimitus. Tilasin Tam Tamit sunnuntaina ja eilen sain hakea ne postista. Ne on niin ihanat. Oon niin iloinen, että tilasin ne. :) Kromin värinen on niin kaunis. Sitä voi vain siirrellä paikasta toiseen ja se näyttää aina hyvältä. Kirkkaisiin olen myös todella tyytyväinen. Makuuhuoneesta tuli todella paljon avarampi, kun sain vaihdettua yöpöydät. Ikean Malmit on ollut liian suuret meidän makuuhuoneeseen. Nyt makuuhuone ei ole niin täyteen tukitun näköinen. Kirkkaasta tuli heti sellainen oivallus, että sinne voisi laittaa sisälle esimerkiksi joulupalloja. Kirkas on vielä monikäyttöisempi kuin värilliset.
 
Tässä kuvia ihanista Tam Tameista. P.S. Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!!

Kuvat: Sini

13 kommenttia:

 1. Oi onnea Tameista! <3 Noi kirkkaatkin aivan ihanat! <3 Ehkä meillekin yöpöydiksi. tai sit valkoset. Olen vielä kahden vaiheilla.=) Mutta sopii teille tosi hyvin!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä muistin mikä ongelma noista kirkkaista vois meille tulla. Kun toinen yöpöydä tulee aivan oven viereen ja lapset kun kulkee voivat kaataa koko yöpöydän, kun nuo ovat niin kevyitä. Olin suunnitellut, että laitan sinne sisään jotain painoa. Siksi valkoinen olis hyvä kun ei näy läpi.=)Muisti palailee pätkittäin.=D

   Poista
  2. Joo se on totta, että ne on kevyitä ja voivat kaatua helposti. Mutta tuohan oli hyvä idea, että laitat painoa sisälle. Ei ainakaan sitten kaadu niin helposti. Kiviä täyteen vain...no ei ehkä kiviä, mutta jotain. :D Itsekin harkitsin pienen hetken valkoisia, mutta olen kyllä tyytyväinen, että tilasin kirkkaat. :)

   Poista
 2. Kyllä ne on vaa niin kauniita!! :):):)

  VastaaPoista
 3. Kauniit ovat! Kirkkaat tuovat tosiaan kepeän ja ilmavan silauksen.

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ooh, ihanat Tamit <3 Mä en ennen pitänyt niistä, mutta nyt kun niitä näkee kaikissa blogeissa niin olen salaa ihastunut ja miettinyt, että pitäisköhän munkin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin ne tuli uutena tuttavuutena. Olen jo pitkään ihastellut Kartellin vastaavaa jakkaraa, mutta kun näin Tamien hinnan niin heti lähti tilaus. Tykkään niistä tosi paljon. :)

   Poista