torstai 28. helmikuuta 2013

Talon paljastus

Kävin eilen kuvailemassa meidän taloa ulkopuolelta. Oli niin kaunis ilma, että aurinko laittoi ajatukset jo pihalle ja puutarhan suunnitteluun. Pihoja meillä ei siis ole vielä tehty. Talon puupinnatkin tarvitsevat vielä osittain maalia. Mutta tältä meidän talo näyttää tällä hetkellä.
 
Talon ulkonäkö on muokattu Jämerä Kivatalon Serenad-mallista. Pohjapiirustuksen olen itse suunnitellut meille sopivaksi. Meidän talo on loivan rinteentalo, joka minulla on ollut aina haaveena. En tiedä miksi se on aina viehättänyt. Ehkä siksi, että siinä on tasoeroja ja se luo modernin tunnelman. Talo on rakennettu pienelle mäelle. Talon komein puoli, eli kuvassa näkyvä julkisivu, on rakennettu suoraan etelään eli aurinko paistaa meille koko päivän. Täällä maalla asumisessa on sekin hyvä puoli, että talon saa rakentaa siihen suuntaan, kun haluaa. :D Julkisivuverhoilu on tehty valkoisimmalla kahi-tiilellä. Talon väritys on valkoinen ja tummanharmaa.
 
Tosiaan minun pitäisi alkaa suunnittella puutarhaa ja pihaa. Muutamia ideoita on jo, mutta ei mitään suurempaa. Tämä puutarhapuoli on minulle huomattavasti vaikeampaa suunnitella kuin sisustus. :D En nimittäin ole mikään viherpeukalo. Mutta ajatuksena on, että paljon kiviä, vihreää ja helppohoitoisia kasveja. Puutarhaa rakennetaan rahatilanteen mukaan, joten pikkuhiljaa. :)
 
Kuvat: Sini

10 kommenttia:

 1. Iik! Ihana! <3 Kyllä se olen minä joka muutan teille! =D

  Meidänkin pitäis laittaa pihaa ja mua tökkii ne hommat.=D En ole minäkään mikään viherpeukalo vaikka jonkun puutarhakurssinkin olen käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tervetuloa! :D Puutarhan suunnittelu on kyllä vaikeaa, varsinkin kun ei ole mitään kokemusta asiasta. En tiedä kysyiskö neuvoa vähän joltain puutarhasuunnittelijalta.

   Poista
  2. Melkein kannattais kysellä puutarhasuunnitelmien hintoja. Varmasti siinä säästäis, kun ammattilainen valitsis oikeanlaiset kasvit, jotka menestyis juuri sillä tontilla. Kannattaa harkita.=)

   Poista
  3. Olet oikeassa. Täytyy laittaa korvan taakse. :)

   Poista
 2. WHOAAA!! Kuinka KAUNIS!!! <3 <3 Aivan mielettömän ihana!!!

  Olet onnentyttö <3 <3

  Kivaa päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) <3 Mukavaa päivää myös sinulle!

   Poista
 3. Aivan UPEA talo!!! Aina itse olen haaveillut Jämerää jos saisi sen lottovoiton... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Mutta ainahan voi tehdä samannäköistä ja halvemmalla. ;)

   Poista
 4. Oi teillä on upea talo! Täälläkin on jo hetki haaveiltu omasta talosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Ei muuta kuin suunnittelemaan. Valmiiksi suunniteltu on jo puoliksi tehty, eikös se niin mee. ;)

   Poista