lauantai 23. helmikuuta 2013

Oma koti: Kodinhoitohuone

Tervetuloa kurkistamaan meidän kodinhoitohuoneeseen. Ensinäkin kiitos teille ihanat lukijat. Teitä on jo päälle 20! Aivan mahtavaa! :)
 
Kun suunnittelin talomme pohjakuvaa tiesin, että haluan tilavan kodinhoitohuoneen. Mielestäni käytävämalliset kodinhoitohuoneet ovat epäkäytännöllisiä ja ennen kaikkea ahtaita.
 
Kodinhoitohuoneesta pääsee kulkemaan kolmeen suuntaan. Kodinhoitohuoneessa on toinen ulko-ovi, josta pääsee terassille. Lisäksi kodinhoitohuoneesta on kulku kylpyhuoneeseen ja isoon  yhtenäiseen keittiö/olohuone-tilaan.
 
Meidän kodinhoitohuone on hyvin tavallinen. Ainut ehkä hienous on se, että pyykkikone ja kuivausrumpu ovat liukuovikaapiston sisällä. Olen ollut siihen ratkaisuun todella tyytyväinen. Olen muutenkin sellainen, etten tykkää pitää paljoa tavaroita esillä. Koneiden sijoittaminen kaapiston sisälle on ollut siisti ja käytännöllinen ratkaisu.
 
Myös kodinhoitohuoneen kiintokalusteet ovat Isku Keittiöiltä. Ovet ovat mattavalkoiset, vedin kromin värinen ja taso betonijäljitelmä. Laatat ovat Laattapisteeltä. 
 


 
Kuvat: Sini

4 kommenttia:

 1. Avara ja kaunis khh, tykkään noista liukuovista, hyvä idea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo itsekin tykkään niistä todella paljon. :)

   Poista
 2. Niin nättiä! Kauniisti olet sisustanut tämänkin tilan.=)Heti alkoi kaihertamaan, kun itse en ole mitenkään erityisesti sisustanut kodaria. Kiva idea nuo taulutkin kaappien päällä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, se seinusta kaipasi mielestäni jotain silloin, kun niitä tauluja ei siinä vielä ollut. Mietin, että maalaanko seinää vai mitä teen. Sitten kun tein valokuvakollaaseja, keksin laittaa nämä taulut kaappien päälle...ja nyt se ei enää välttämättä kaipaa mitään. :)

   Poista