keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kirpputori tuunauksia

Mulla on tällä hetkellä kova himo kierrellä kirpputoreja. Se on ihana tunne etsiä jotain uutta ja yllätyksellistä. Ikinä ei tiedä mitä kirpputorilta löytää. Mutta vielä ihampi tunne on se, kun löytää jotain ihanaa ja vielä niin edullisesti. Tässä muutamia ihania löytöjäni edullisesti ja joita olen tuunannut minun silmää miellyttämään. :)
 
Ennen
 
 
Jälkeen
 
 
Nämä hauskat pallo-valaisimet löysin eriaikaan. Ensin ostin toisen 2,5 eurolla ja muutaman kuukauden päästä löysin eri kirpputorilta toisen 2 eurolla. Joten ei paha! :D Valaisimet olivat siis alunperin tumman ruskeat. Maalasin valaisimet metallivioletiksi, lisäksi vaihdoin läpinäkyvät johdot. Nyt ne ovat kuin uudet. :) 
 
Ennen
 
 
 
Jälkeen

 
Tatti-valaisin oli kans todella ihana ja edullinen löytö. Tykkään tällä hetkellä todella paljon retro-tyylistä ja tykkään lisäillä sitä myös jossain määrin omaan kotiin. Tatti-valaisin sai modernin lookin, kun maalasin kuvun mustaksi. Mitään muuta sille ei tarvinnut tehdä, joten helpolla pääsin. Valaisin maksoi 2 euroa.
 
Työn alla
 
 
 
Tämä löydön esittelin jo aiemmin blogissani. Se on edennyt siihen vaiheeseen, että se on saatu purettua ja kankaat on ostettu. Nyt pitäisi vain löytää aikaa verhoiluun. Tällä hetkellä ei meinaa aikaa löytyä opinnäytetyön vuoksi, mutta eiköhän jostain kohtaa sopiva rakonen löydy tässä kevään aikana. :) Tuolin selkänoja ja istuin tulevat mustavalkoisella raita-kankaalla ja käsinojat yksivärisellä mustalla kankaalla. Lisäksi jalat pitää maalata, todennäköisesti mustaksi.
 
Kuvat: Sini

4 kommenttia:

  1. Tuunaamalla saa kyllä kaikenlaista kivaa kotiin! Tuosta tuolista tulee varmasti aivan ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Odotan kans mielenkiinnolla, että mitä siitä tulee. Varsinkin, kun verhoilen ensimmäistä kertaa. Mutta eiköhän siitä ihan hyvä tule. :)

      Poista