torstai 10. tammikuuta 2013

Oma koti: Työhuone

Meidän työhuone on retrohenkinen. Tykkään ostella kirpputoreilta kauniita esineitä ja huonekaluja. Punaiset nahkatuolit sekä kattovalaisimen olen löytänyt kierrätyskeskuksesta. Pöytävalaisin on Heikki Turusen suunnittelema Laboheme ja kello on Kartellin Tic Tac. Muut kalusteet ovat Ikeasta. Työhuone tuo vähän väriä meidän musta-valko-harmaaseen kotiin. Nautin siellä työskentelystä. :)


Kuvat: Sini

11 kommenttia:

 1. Kiva ja raikas työhuone! Mitä sarjaa tuo työpöytä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muitaakseni se on Jonas-sarjaa. Mutta katsoin Ikean sivuja niin ilmeisesti sitä mallia ei enää ole. Mutta Malm-työpöytä on lähes samanlainen. :)
   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00214157/#/60214159

   Poista
 2. Hei! Sinulle on haaste blogissani. =)

  http://homewhitehome.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ja nyt blogissani on myös tunnustus sinulle.=)

  http://homewhitehome.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja täytyy käydä katsomassa haastetta! :)

   Poista
 4. Ihanasti sisustettu työhuone :) tosi kiva tuo punainen väri tuoleissa ja valaisimessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on jännä, kun en hirveästi välitä punaisesta. Mutta nuo tuolit on aivan täydelliset punaisena. :) ja tuo valaisimen väri myös kiehtoi tosi paljon. Tykkään tälläisistä pienistä värikkäistä yksityiskohdista.

   Poista
 5. Löysin blogisi aivan äsken. Sulla on niin ihana koti! Todella rohkealla otteella tehty sisustus, erittäin tyylikästä ja sopis kyllä mullekin! :) Asutaan muuten samalla paikkakunnalla :D:D:D:D

  VastaaPoista
 6. Joo, täytyy vielä lisätä, että taitaa meikäläisen työhuonesuunnitelmat ehkä mennä uusiksi... :D Aika samanlaisia suunnitelmia mulla oli kyllä jo valmiiksi kun sulla, mutta nää kuvat kyllä inspaa tekemään jotain särmikkäämpää =)

  VastaaPoista