maanantai 28. tammikuuta 2013

Helsingin löydöt

Olin viikonlopun ystäväni luona Helsingissä. Tuli shoppailtua kevyet kolme päivää putkeen. Matka alkoi perjantaina. Menin Helsinkiin omalla autolla. Pysähdyin Jalasjärvellä Lennolin tehtaanmyymälässä, jossa sattui olla kaikki tuotteet -20%. Sieltä matkaan lähti kaksi kappaletta bling bling käsipyyhkeitä ja kukon askel-tyynyliina.

  
 
Seuraava pysähdys oli Hämeenkyrön L.A. kipparilla. Sieltä löysin söpön tatti-valaisimen 2 eurolla. Ruskea kupu vain pitää maalata, jotta sopii väreihin. :)
 


Sitten matka jatkui Tampereen Ikeaan. Sieltä menin hakemaan sofia-kangasta ja valokuvakehyksiä kollaasia varten. Matkaan tartui myös jotain pientä ylimääräistä.

 
 
Sitten hurruuttelinkin Ideaparkin kautta Helsinkiin.
 
 
Lauantaina käytiin Hobbyhall-myymälässä ja sieltä löysin poistopisteestä edullisesti valkoiset kimaltelevat sivuverhot, kaksi lasikulhoa ja kaksi lasista joulupalloa.
 
Kävimme Hobbyhallin lähellä olevalla kirpparilla, josta löysin 5 eurolla ihanan virkatun korin.
 

Aina kun Helsinkiin pääsee, niin on pakko käydä tottakai H&M Homella. Ostin sieltä ihailemani lasipurkit ja saippupullon.

Siinä taisi olla suurin piirtein kaikki sisustusostokseni viikonlopulta. :)

2 kommenttia:

 1. Hienoja ostoksia! Tatti-valaisin on niin söpö.<3

  Blogissani olisi sinulle haaste! ;)

  http://homewhitehome.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos haasteesta. Katsotaan saanko vastattua haasteeseen. Olen vähän laiska niide suhteen. :D On kyllä mielenkiintoinen.

   Poista