tiistai 29. tammikuuta 2013

Haaste: In & Out 2013

Sain mielenkiintoisen haasteen Home White Home-blogin Jeminalta. Kiitos siitä. :) Laitan haasteen eteenpäin seuraaville blogeille: Oma Koti Valkoinen ja White Dream Home.

Säännöt:
 
In & Out haasteessa pyydän sinua kertomaan, mikä sisustukseen liittyvä asia lyö itsensä läpi ja mika sen sijaan vaipuu unholaan kuluvan vuoden aikana. Asia voi olla esine, väri tai tyylilaji, pääasia että se liittyy sisustukseen. Kerro valintasi tekstillä, kuvilla ja/tai linkein. Myös yllä oleva haaste-kuva on käytössäsi.
 
Saatuasi haasteen, kerro vastauksessasi keneltä haasteen sait ja valitse viisi bloggaajaa, kenelle lähetät haasteen eteenpäin. Muista myös käydä kertomassa haastamillesi bloggaajille haasteesta!
 
***
 
IN 2013
 

 
Virkatut yksityiskohdat näkyvät kokoajan enemmän sisustuksessa. Lisäksi uskon, että värien käyttö sisustuksessa lisääntyy. Nyt on ollut niin pitkään pelkkää mustaa, valkoista ja harmaata. Siihen rinnalle onkin helppo yhdistää mitä vain väriä. Varsinkin keltainen tulee joka puolella vastaan.
 
OUT 2013
 
 
 
Olen niin kyllästynyt näkemään valkoisia kylpyhuoneita, joissa on pelkkä yksi raita suihkun takana ja sama vessoissa. Ihmisten pitäisi olla rohkeampia ja käyttää enemmän mielikuvitusta. Jos uutta rakennetaan, niin tämä ei mielestäni kuuluu enää tälle vuosikymmenelle.

1 kommentti:

  1. Kiitoksia kivasta haasteesta! <3 <3 <3

    Kerkesin tämän jo saamaan ja toteutin sen eilen, mutta kiitoksia muistamisesta! <3 <3 Lisään sinut siihen postaukseeni haasteenantajaksi. :)

    Ihanaa iltaa! <3

    VastaaPoista