tiistai 20. marraskuuta 2012

Oma koti: Part 3 - Keittiö

Meidän keittiö on Isku keittiöiden mallistosta. Näin Kauniit Kodit lehdessä joskus vastaavanlaisen keittiön ja totesin, että tuollaisen keittiön minäkin haluan. Olin ensiksi ajatellut mustaa tai musta-valko yhdistelmää, mutta kuvan nähtyäni halusin ehdottomasti harmaan keittiön ja valkoiset kiiltävät tasot. Kiiltävää harmaata ja vetimetöntä mallia ei ollut kovin monella valmistajalla, joten päätöksen teko ei ollut vaikeaa. Otimme lopuksi kaikki kiintokalusteet kotiimme Isku Keittiöiltä, suosittelen lämpimästi. :)

Meidän keittiö on moderni ja pelkistetty. Kaikki kodinkoneet on integroituja ja jääkaappi, pakastin ja astianpesukone on piilotettu kalusteovien taakse. Keittiö on todella tilava ja säilytystilaa riittää...vielä on monta kaappi tyhjänä. ;) Keittiö on todella toimiva ja käytännöllinen. Siellä kokkaaminen on aivan ihanaa ja nautinnollista! :)

Saarrekkeen olen todennut todella toimivaksi ratkaisuksi. Suosittelen, jos se on jollain mietinnässä. Saarrekkeen ympärillä keittiössä tulee touhattua eniten. Siinä laitetaan ruokaa, leivotaan, syödään ja se on hyvä laskutila. Lisäksi se, että saarrekkeen pystyy kiertämään ympäri, on todella hyvä ratkaisu. Keittiössä kaikki toiminnot on lähellä.
4 kommenttia: