perjantai 26. lokakuuta 2012

Oma koti: Part 1 - Makuuhuone/vaatehuone

Tästä lähtee meidän uuden kodin esittely. Ensimmäisenä vuorossa on makuuhuone. Pitää vähän hehkuttaa, kun sain uudet Cindy valaisimet viikonloppuna paikoilleen ja ne on niin HIENOT!!! :)

Mulla oli haavena, että kun rupeamme rakentamaan haluan makuuhuoneen yhteyteen vaatehuoneen. Halusin nimenomaan niin, että sängyn molemmin puolin on liukuovet ja niistä pääsee vaatehuoneeseen. Halusin myös, että makuuhuoneesta on lyhyt matka vessaan. Joten vaatehuoneen kautta on kulku vessaan ja kylpyhuoneeseen. Nyt kun olemme melkein kaksi kuukautta asuneet uudessa kodissa, tämä järjestys on toiminut todella hyvin. En muuttaisi sitä millään tavalla.

Kuvat: Sini

4 kommenttia:

 1. Löysin blogiisi juuri, pitää tulla selailemaan ajan kanssa uudestaan. Tervetuloa vastavierailulle :=) -Jonsku valoisaavaaleaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa. :) Kävin vilkaisemassa blogiasi ja ihanalta näytti. Lisäsin sen jo lukulistalleni.

   Poista
 2. Eikä! Teillä on tuo Etolan Crystal-tuoli josta juuri kirjoitin blogissani. =D Tuo valkoinen on kaunis. En osaa päättää tilaanko valkoisen vai kirkkaan... hmm... Mäki haluisin Cindyn.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, en olekaan huomannut tätä sun kommenttia. Itse tykkään enemmän valkoisesta, koska siinä tulee tuoli muoto ja kuvio paremmin esiin. Kun muutettiin tänne, niin meinasin ostaa myös kirkkaan värisen, mutta en tykännyt siitä, koska siinä näkyi oudosti tekojälkiä jotka näyttivät naarmuilta. Jätin sen sitten ostamatta, mutta valkoisiin olen todella tyytyväinen...niissä vastaavat jäljet ei näy niin pahasti. :)

   Poista