keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ikeaa

Käytiin äitin kanssa lauantaina Tampereen Ikeassa. Löysin sieltä pari kiinnostavaa huonekalua, joista haluan kertoa myös teille.
BOKSEL Sohvapöytä IKEA Päällinen karkaistua lasia; suojaa kalusteen pintaa tahroilta. Pyörien ansiosta helppo liikutella.BOKSEL Sohvapöytä IKEA Päällinen karkaistua lasia; suojaa kalusteen pintaa tahroilta. Pyörien ansiosta helppo liikutella.
BOKSEL sohvapöytä
Sohvapöytä ei ole uutuus, mutta innostuin sen monipuolisista käyttämahdollisuuksista. Pöydässä on molemmin puolin erikokoisia lokeroita, joihin saa hyvin tavaroita piiloon. Kansi on suojattu lasilla, joka pitää kannen hyvässä kunnossa. Lasin avulla pystyy pöydästä tekemään yksilöllisen. Ikeassa oli laitettu lasin alle värikäs kangas. Mutta sinnehän voi laittaa mitä ikinä keksiikin, esim. valokuvia. Myös pöydän neliömäinen muoto sekä pyörät pohjassa tuovat siihen näyttävyyttä. Koko on 79cm x 79cm. Värivaihtoehtoja on neljä.
Lisätietoja

MALM Lipasto, 3 laatikkoa IKEA Laatikonvaimentimen ansiosta laatikko sulkeutuu hitaasti, hiljaa ja pehmeästi.
MALM lipasto
Uutuus! Malm lipastoa saa nyt rajoitetun ajan peilijäljitelmänä. Hauska yksityiskohta monenlaiseen sisustukseen. Hinta on tosin kalliimpi kuin tavallisilla Malm-lipastoilla.
Lisätietoja

Kuvat: Ikea

2 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta Ikean sohvapöydästä. Meillä oli lapsuudenkodissa aikoinaan samantapainen, jonka äitini nikkaroi ihan itse.

    Hyvältä näyttää blogisi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Mä tykkään kans kovasti siitä.

    VastaaPoista