keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ihanaa retroa!!

Kävin viime viikolla siskon luona Jyväskylässä. Kävin samalla kirppiskierroksella, jonka olen jo pitkään halunnut siellä tehdä, ja löysinkin aivan ihanan jättikokoisen kirppiksen-Seppälän Kirpputorimarket. Kannattaa käydä jos liikut sillä suunnalla. Itse rupean käymään siellä aina kun liikun Jyväskylän suunnalla. :)

Löysin yläkerrasta aivan ihanan retro-osaston, jossa oli niin hienoa tavaraa!

Tuolit on Yrjö Kukkapuron 419-muovikuppituoleja. Koko pöytäryhmän hinta oli 750 €.

Ihania valaisimia.

Tämä valkoinen valaisin oli mun ehdoton suosikki. Se oli kooltaan myös suuri. Halkaisija n. 50 cm. Hinta oli 196 €. Jos olisi ollut halvempi, niin olisin ehdottomasti ostanut sen.

Vanha punainen televisio.

Tässä on koko upea osasto, joka on täynnä ihania tavaroita.

Tämä "tatti-valaisin" lähti melkein mun joukkoon. Hinta oli vain 10 €. Nyt vähän harmittaa, kun en ostanut sitä. 

Kuvat: Sini

3 kommenttia:

 1. Tiedätkö tuon valkoisen 169e lampun nimen/suunnittelijan ? Olin juuri heittämässä vanhempieni asunnosta vastaavan ruskean roskiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tiedä. Muistaakseni siinä ei lukenut suunnittelijasta mitään. Taisi lukea vain että Retro lamppu, joten voi olla ettei ole kenenkään tunnetun suunnittelijan. Kannattaa kokeilla vielä googlettaa. :)

   Poista
 2. Se on Ornon 70-luvun mallistossa ollut Isokaari-riippuvalaisin (964-587) muotoilija Heikki Turunen.

  Punavalkoinen on Sanka Oy:n 70-luvun kultaisen kauden akryylivalaisin, sen takana Yki Nummen kohtuullisen harvinainen ruskea-valkoinen myös akryylivalaisin. Kallein lienee tuossa yleinkuvassa näkyvä 60-luvun Wirkkalan lasinen 4522, ja uudesta Nummen Tuomaksestakin saa korttia vinguttaa lähes 200 euron edestä. Valkoinen 'ufo' on myös Sanka Oy:n ja samaa mallistoa kuin tuo puna-valkoinen.

  Kaupppias on ollut kiitettävän valveutunut :D, nämä tuskin riippuvat enää myymälän tai varaston katossa.

  VastaaPoista